Konferencija rešavanje problema sa zvukom i poznati problemi

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ovaj članak je za Skype za posao i Microsoft Teams korisnika pomoću Microsoft kao njihov dobavljača audio konferencije. To se ne primenjuje na klijente koji koriste audio konferencije nezavisnog dobavljača (ACP).

Rešavanje problema i poznati problemi

Audio konferencije pomoću Microsoft usluga Audio konferencija ima trenutni problemi koji se prate, aktivno ispitan i biti potencijalno rešen kada se funkcija ažurira u budućnosti pravi u usluzi Office 365.

Za sad, koristite ovo kao referenca kada rešavate potencijalne probleme sa prve Audio konferencije podešavanje i za rad sa osobama koje koriste Skype za preduzeća ili Microsoft Teams aplikacije u vašoj organizaciji.

Problem

Ponašanje/simptoma

Poznati rešenje

Otkrivanje datuma

PSTN pozivaoce sa istim „Od” broj se prikazuju kao istog korisnika u spisku učesnika sastanka.

Kada više PSTN pozivaoce Pridruživanje sastanku i njihova pozivaoca dokumenta zaštićeni kao jedan broj, biće prikazuju se kao jedan pozivaoca na spisku sastanka.

Zaobilaženje.

9/25/2017

Tabla informacije o sastanku povremeno ne pojavljuje se.

Tabla informacije o sastanku možda neće prikazivati u timovima klijenta kada korisnici pokušavaju da biste potražili za brojeve telefona most konferencije i ID konferencije.

Pogledajte detalje o sastanku ili Outlook kalendara da biste prikazali brojeve telefona most konferencije ili ID konferencije.

9/25/2017

Pozivi za sastanke iz programa Outlook programskog dodatka prikaz smeće znakova u PSTN koordinate za one izvan sad zemlje.

Prilikom planiranja privatnih sastanaka pomoću programa Outlook programski dodatak za Microsoft Teams na računaru sa lokalnim standardima za one izvan sad, PSTN koordinate mogu da sadrže znakove smeće.

Zaobilaženje.

9/25/2017

Biranju morate da koristite 5 cifara ili više njih.

Korisnici pokušaju da pozivaju iz sastanka treba da otkucate u 5 ili više cifara, čak i ako pravilo normalizovanje plana biranja je dostupna koja se normalizuje kratki cifre za biranje broja sa E.164.

Izlaz tako što ćete otkucati ceo broj DID ili lokalni format broja umesto broj unutrašnjeg lokala.

9/25/2017

Biranju kontrole se ne pojavljuju povremeno.

Biranju kontrola možda neće biti vidljiva na tabli informacije o sastanku.

Zaobilaženje.

9/25/2017

ID statične konferencije nije podržana za Microsoft Teams sastanaka.

Ako administrator zamenjuje podrazumevanu postavku iz ID dinamičke konferencije da ID statične konferencije, ova postavka neće stupiti na snagu za Microsoft Teams sastanke. Pogledajte članak pomoću audio konferencije dinamičke ID-ove u vašoj organizaciji.

Zaobilaženje.

9/25/2017

Problem

Ponašanje/simptoma

Poznati rešenje

Otkrivanje datuma

Unos i izlazne obaveštenja su uključena kada pokreće sastanka, ali oni su isključena odmah posle sastanka pokretanja.

Podrazumevano ulazne i izlazne obaveštenja su onemogućeni za sastanke, kojem učesnici pridružite se iz obe Skype for Business aplikacije i kada su u biranjem. Možete da omogućite objave u Skype opcije sastanka u aplikaciju Skype za posao. Za sastanak gde svi učesnici u biranjem i Pridruživanje sastanku ulazne i izlazne obaveštenja su podrazumevano omogućena kao spisku učesnika nije dostupna na neko od učesnika. Kad sastanak počne sa samo učesnika pozivanje u stavci i izađi obaveštenja će biti uključena, ali kada učesnika spojevi pomoću Skype for Business aplikaciju, obaveštenja će biti isključeno. Kada isključena, obaveštenjima mogu da se omoguće ponovo pomoću Opcije Skype sastanka u Skype for Business aplikacije.

Zaobilaženje.

30/8/2017

Ako korisnik se dodeljuje po prvi put tako što ćete biti dodeljena dozvola za E5, možda je moguće za Audio konferencije dobrodošlice e-poštu nije moguće isporučiti za korisnika ako je poštansko sanduče nije omogućeno.

Ako se to desi, uvek možete ponovno uključivanje u konferenciju biranjem informacije korisnika pomoću Audio konferencije u Skype for Business admin center ili koristeći PowerShell. Pogledajte članak Omogući ili onemogući slanje e-poruke kada promena postavki za uključivanje u konferenciju biranjem.

Napomena : Da biste ponovno za uključivanje u konferenciju biranjem PIN korisniku, PIN ima početne vrednosti. To takođe možete uraditi pomoću Audio konferencije u Skype for Business admin center ili koristeći PowerShell.

Zaobilaženje.

30/8/2017

Konferencijskih poziva može potrajati do 24 časa za prikazivanje izveštaja o upotrebi.

Treba nam unapred kako bi poboljšala u ovoj oblasti u ispravki buduće usluge.

Zaobilaženje.

30/8/2017

Kada pozivalac bira u konferenciji most kada sastanak zaključan Skype za posao korisnik, ne postoji obaveštenje u koja navodi aplikacije Skype za posao koje korisnik čeka u holu.

Ovo je trenutno po svom dizajnu, ali preuzmemo povratne informacije u vezi sa podržava ovu mogućnost u ispravki buduće usluge.

Zaobilaženje.

30/8/2017

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Podešavanje Audio konferencije za Skype za posao i Microsoft Teams

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×