Komande nedostaju u dijalozima „Prilagođavanje trake“ i „Prilagođavanje priručne trake“ u usluzi Office 365 [PRIVREMENO REŠENJE]

Važno: Ovaj problem je sada zaključen pomoću ispravke navedene u nastavku. Više informacija o drugim nedavnim problemima sa aplikacijom potražite u članku Ispravke ili privremena rešenja za nedavne probleme u sistemu Office.

Poslednji put ažurirano: 20. jula 2017.

PROBLEM

Kada posle ažuriranja sistema Office pokrenete dijaloge „Prilagođavanje trake“ i „Prilagođavanje priručne trake“, dijalog možda neće prikazati sve dostupne komande. Na primer, lista „Popularne komande“ ili „Komande koje nisu na traci“ može biti prazna.

STATUS: POPRAVLJENO

Ovaj problem je rešen u verziji 1706 (izgradite 8229.2103) za proizvodnju klijentima. Da biste ažurirali Office, otvorite bilo koju Office 2016 aplikaciju i odaberite stavke Datoteka > Nalog > Opcije ažuriranja > Odmah ažuriraj.

Prethodno privremeno rešenje za ovaj problem za priručnu traku (odnosno ako ispravka još nije objavljena u vašem Insider krugu): otkucajte ime komande u okviru „Recite mi...“ (tasterska prečica Alt + Q), a zatim kliknite desnim tasterom miša na komandu i izaberite stavku „Dodaj na priručnu traku“.

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje mišljenje na lokaciji Excel UserVoice. Slušamo.

Takođe pogledajte

Popravke ili zaobilazna rešenja za nedavne probleme u programu Excel za PC

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×