Komande na glavnoj traci su onemogućene u režimu smanjene funkcionalnosti u sistemu Office 2010

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Simptomi

Probate da koristite komande na traci, ali komandu je onemogućen ili nedostupan.

Mogući uzrok

Probni period za korišćenje na Microsoft Office 2010 probnu verziju proizvoda, što je obično 30 dana je istekao i program je sada u režimu smanjene funkcionalnosti. U režimu smanjene funkcionalnosti, nije moguće kreiranje, čuvanje ili izmenite Microsoft Office dokumente. Možete da prikažete samo dokumente.

Drugi Mogući razlozi su:

Nemate dozvolu za datoteku

Administrator je onemogućio komande

Datoteka je otvorena u zaštićenom prikazu

Rešenje

Ako ste koristili probnu verziju proizvoda koji je sada u Režimu smanjene funkcionalnosti, da biste povratili punu funkcionalnost morate da konvertujete probnu verziju proizvoda za verziju proizvoda sa punom licencom. Učinite Kupovina šifre proizvoda na mreži ili od prodavca, a zatim pomoću tog proizvoda da biste aktivirali proizvod. Za više informacija o aktivaciji proizvoda potražite u članku Aktivacija Microsoft Office programa.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×