Komande na glavnoj traci su onemogućene u režimu smanjene funkcionalnosti

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Simptomi

Probate da koristite komande na traci koja je deo Korisnički interfejs Microsoft Office Fluent, ali komandu je onemogućen ili nedostupan.

Uzrok

Grejs period za korišćenje probne verzije sistema Microsoft Office 2007, koji obično traje 30 dana, istekao je i program je sada u režimu smanjene funkcionalnosti. U režimu smanjene funkcionalnosti ne možete da kreirate, čuvate ili menjate Microsoft Office dokumente. Možete samo da prikazujete dokumente.

Rešenje

Ako koristite probnu verziju koja je sada u režimu umanjene funkcionalnosti, morate konvertovati probnu verziju u kompletnu licenciranu verziju proizvoda da biste ponovo dobili kompletnu funkcionalnost. To ćete uraditi tako što ćete kupiti šifru proizvoda na mreži ili od prodavca, a zatim upotrebiti šifru proizvoda da biste aktivirali proizvod. Za više informacija o aktivaciji proizvoda pogledajte članak Aktivacija Microsoft Office programa.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×