Koliko imena možete uključiti u listi distribucije.

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Postoji vremensko ograničenje za veličinu liste distribucije, osim ako i dalje koristite Microsoft Outlook 2007 bez Microsoft Office programski paket servisni paket 2 (SP2) ili novija verzija.

Ako i dalje koristite Outlook 2007 sa servisnim paketom 1 ili starijoj verziji, maksimalan broj imena koje možete da uključite u listi distribucije zavisi od veličine kontakt datoteka (za svaki kontakt). Opšte, za korisnike programa Outlook 2007 sa servisnim paketom 1 ili starijoj verziji, na listi distribucije može da sadrži između 50 70 imena i e-adrese.

2007 Microsoft Office programski paket servisni paket 2 (SP2) ili noviju verziju uklanja sve ograničenje veličine liste distribucije. Ako vaš računar ima Office 2007 SP2 ili noviju verziju, moći ćete da kreirate i koristite liste distribucije sa neograničen broj imena.

Napomena : Liste distribucije kreirana na računaru pomoću sistema Office 2007 SP2, i koje premašuju ograničenja veličine u prethodnim verzijama, možete da se koristi samo na računarima koji imaju instaliran Office 2007 SP2. Sve liste distribucije sa starijim verzijama, čak i ako prethodno preveliko, mogu koristiti na računarima pomoću Office 2007 SP2.

Više informacija o liste distribucije u programu Outlook, pogledajte članak Kreiranje grupe kontakata ili listi distribucije u programu Outlook.

Za više informacija o verzijama starije od Office 2007 SP2, pogledajte članak članak baze znanja na maksimalnu veličinu za distribuciju navodi

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×