Koju verziju sistema SharePoint koristim?

Koju verziju sistema SharePoint koristim?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada tražite pomoć na mreži, često treba da znate verziju SharePoint koristite. Ova tema mogu pomoći da saznate.

Napomene: 

 • Neke funkcije se postepeno uvode u organizacije koje su podesile opcije ciljanog izdanja u usluzi Office 365. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

 • Ako imate iz druge teme, Kada pronađete SharePoint koju verziju koristite, na dugme prethodni u pregledaču da biste se vratili na tu temu.

Pronađite verziju SharePoint koristite

Dok SharePoint nema dugmeta na verziju ili okvir za verziju informacije, postoji nekoliko karakterističan funkcija Svaka verzija. Nažalost uvek nećete videti ove funkcije ako je administrator "i" dizajner lokacija ima mnogo prilagođene lokacije. Ako ne vidite sve što je poznato, zatražite od menadžera, administratoru ili IT sektoru.

Ako vidite nešto što izgleda kao SharePoint okruženju, izaberite stavku Detalji ispod njega za više informacija o toj verziji.

SharePoint Online

SharePoint Online nudi nekoliko tipova lokacija možete kreirati na matičnoj stranici. Evo nekih tipovi lokacije i kako da ih identifikuje.

SharePoint Online matična stranica

Ako vidite

 1. Postoji bez trake i postoji ikonu za pokretanje aplikacija.

 2. Na vrhu stranice je Kreiranje lokacija i Kreirajte vesti objavite.

 3. Telo obično prikazuje vesti sa lokacija i Česti lokacija.

 4. Na matičnoj stranici Za brzo pokretanje ili levoj traci za navigaciju možete prikazati sledeće, nedavnoili Istaknute veze,

Koristite SharePoint Online

Na početnom ekranu SharePoint Online , možete da kreirate lokacije tima ili lokacije komunikacije. Evo kako da ih identifikuje.

Lokacija tima

Na lokaciji tima je povezan sa Office 365 grupe. Više informacija o tome potražite u članku Šta je sa SharePoint lokacija tima.

 1. Postoji podnaslov za grupu.

 2. Postoji za navigaciju sa leve strane trake (traci za brzo pokretanje), ali ne gornjoj traci za navigaciju.

 3. Telo prikazuje novosti, brze veze, aktivnosti i dokumente.

Komunikacije lokacije

Komunikacije lokacije nije povezan sa grupom, iako možete da koristite grupe za dozvole. Dodatne informacije potražite u članku Šta je to SharePoint lokacije komunikacije.

 1. Postoji na gornjoj traci za navigaciju, ali ne navigaciju sa leve strane (ili za brzo pokretanje) traku.

 2. Postoji samo naslova, bez subtite deklarisanje grupe.

 3. Matična stranica obično ima vesti, događaje, dokumenata i komentara.

SharePoint Online klasični iskustvo

Ako vidite

 1. Naslov okruženja je Office 365

 2. Naslov aplikacije je SharePoint. Postoji na traci.

Koristite SharePoint Online klasični iskustvo.

SharePoint Online se često ažuriraju, tako da Office 365 ili SharePoint Online samostalne obično će biti najnoviju verziju.

Napomena: Dok SharePoint Online neprekidno ažurirana, ponekad starijih lokacija će se pojaviti u klasični izgled.

Prikaži matičnu stranicu glavni SharePoint Online je na levoj traci za navigaciju sa sledećenedavnoi istaknuto veze. Nalazi na vrhu stranice je + Kreiranje lokacija i + Kreiranje vesti objavite veze. Kada kliknete na dugme + Kreiranje lokacija ćete imati izbor lokacije tima ili lokacije komunikacije.

Na lokaciji tima SharePoint će prikazati naslov sa „javnoj grupi” kao i r. Ima na levoj traci za navigaciju, ali ne gornjoj traci za navigaciju. U podrazumevani obrazac, telo matičnoj stranici ima vestibrze veze, aktivnosti, dokumenatai komentara.

SharePoint komunikacije lokacija prikazuje naslov bez grupe podnaslov. Ima na gornjoj traci za navigaciju, ali ne levoj traci za navigaciju. Ovo je podrazumevani obrazac, glavno telo Prikaži stranice vestidogađaje, dokumenatai komentara.

Kada kliknete na dugme Postavke Ikona „Postavke“ , tipovi obe lokacije pokazuju pad nadole informacije o lokaciji izbora zajedno sa druge opcije, ali izbora Postavke lokacije . Izinformacije o lokaciji možete da promenite naslov, logotip ili opis lokacije, ako imate odgovarajuće dozvole.

Redizajniranog SharePoint matična stranica prikazuje često posetili lokacija, najnovije aktivnosti, iza lokacije i preporučene lokacije. Postoji i bez trake.

Prikaz modernog matična stranica

Na stranici " sadržaj lokacije " takođe ažuriran. Sada možete da dodate listu, stranice, biblioteke dokumenata, aplikacijiili podlokaciju, desno od prvog nivoa menija.

Nove opcije stranica sa sadržajem lokacije

Biblioteka dokumenata nude liste ili pločica prikaze, mogućnost da zakačite datoteke, slike, video zapise, zvuka ili ono što želite nadohvat ruke na vrhu stranice.

SharePoint biblioteke

Biblioteke dokumenata omogućavaju vam da biste premestili ili kopirali datoteke između fascikli u biblioteci sa Premesti u "i" Kopiraj u.

Dugme „Kopiraj u“ u glavnom meniju

Lista takođe će se ažurirati sa novim izgledom i putem korisničkog interfejsa SharePoint Online je bez trake.

Prikaz liste u sistemu SharePoint

Kliknite na dugme Otvori detalje okno Okno sa detaljima biblioteke dokumenata da biste videli informacije o kontekstu na listu, biblioteku ili pojedinačne datoteke.

Otvorite istaknutim dugmetom okno sa detaljima

U biblioteci dokumenata, možete da prikažete datoteku aktivnosti. Izaberite datoteku i prikaz ili uređivanje svojstava, kao što su ime, naslov, ili ko ima pristup.

Detaljne informacije o tabli na dokumentu

Komandnu traku iznad biblioteke prikazuje tačke (...) koje možete da kliknete na više opcija. Komande mogu da se pojave na komandnoj traci kada se nalazite u režimu celog ekrana ili na tri tačke meniju kada umanjenoj veličini.

Biblioteka tri tačke padajuće liste

Opcije trake komande i da promenite kada imate izabrane stavke.

Kontekstualne padajuću listu komandi

SharePoint Server 2016 i SharePoint Online klasični iskustvo   

Administrator možete odabrati da biste predstavili SharePoint Online lokacije u klasičnom iskustvo umesto podrazumevanog izgled. Klasični iskustvo SharePoint Online iSharePoint Server 2016 su veoma slične. Međutim, postoje dva lako mesto izuzetaka, u gornjem levom uglu ekrana.

SharePoint Online Klasični iskustvo

SharePoint Online klasični režim gornji levi ugao koji prikazuje pokretanje aplikacija i naslov
 1. Naslov okruženja je Office 365.

 2. Naslov aplikacije je SharePoint.

SharePoint Server 2016

SharePoint 2016 gornjem levom uglu ekrana koji prikazuje pokretanje aplikacija i naslov
 1. Naslov okruženja je SharePoint.

 2. Naslov aplikacije je lokacija. Ovaj naslov se pojavljuje i u pokretanje aplikacija , kao što je ovaj.

Ako koristite SharePoint Online klasični iskustvo, možete da koristite većina tema pomoći navedena za SharePoint 2016.

Resursi   

Pratite najnovije ispravke u usluzi SharePoint Online

Pomoć za SharePoint Online

SharePoint Server

SharePoint Server 2016

Ako vidite

 1. Naslov okruženja je SharePoint

 2. Naslov aplikacije je lokacija. Ovaj naslov se pojavljuje i u pokretanje aplikacija , kao što je ovaj. Postoji na traci.

Koristite SharePoint 2016

SharePoint Server 2013

Ako vidite

 1. Postoji traka ali bez pokretanja aplikacija*, i samoSharePoint na naslovnoj traci.

  * Kao jul, 2016 pokretanja aplikacija je sada dostupna za SharePoint Server 2013 hibridne instalacije. Dodatne informacije potražite u članku hibrid za SharePoint

 2. Da biste se prebacivali između aplikacija, je gornju traku sa menijima.

Koristite SharePoint 2013

SharePoint Server 2010

Ako vidite

 1. Dugme " Radnje na lokaciji " se koristi za pristup svim SharePoint 2010 postavke.

 2. Početak je dugme umesto vezu.

 3. Na traci za brzo pokretanje su unapred određene biblioteke, listei diskusijama.

Koristite SharePoint 2010

Napomena: Jedan mogući problem sa opisima na ovim stranicama je ako je vaša verzija SharePoint ima prilagođen od strane administratora ili lokacija za upravljanje. SharePoint je izuzetno pomenutih i vaš administrator možete da promenite ili da izmenite skoro svakim aspektom izgleda na lokaciji i opcije koje imate. Ako vaša lokacija se ne uklapa u bilo koju od ove vodiče, možda ćete morati da zatražite od menadžera administratora ili lokacije.

Ako imate SharePoint 2016, mnogo interfejsa izgleda kao SharePoint Online, sa dva izuzetka:

SharePoint Server 2016

SharePoint 2016 gornjem levom uglu ekrana koji prikazuje pokretanje aplikacija i naslov
 1. Naslov okruženja je SharePoint

 2. Naslov aplikacije je lokacija. Ovaj naslov se pojavljuje i u pokretanje aplikacija , kao što je ovaj.

SharePoint Online Klasični iskustvo

SharePoint Online klasični režim gornji levi ugao koji prikazuje pokretanje aplikacija i naslov
 1. Naslov okruženja je Office 365

 2. Naslov aplikacije je SharePoint

Evo nekih visual tragove za identifikovanje SharePoint 2016. SharePoint 2016 je prva verzija SharePoint da koristite ikonu za pokretanje aplikacija . SharePoint 2016 ovo deli sa SharePoint Onlinei je mesto gde možete početi da SharePoint, OneDrive, vestiili drugih aplikacija u zavisnosti od toga kako je vaš administrator konfigurisao.

Pokretanje aplikacije za SharePoint 2016 sa pločicama

Dugme Postavke Dugme „Postavke“ na naslovnoj traci u sistemu SharePoint 2016. u SharePoint 2016 je sa leve strane vaše prijavljivanje ID-a i pomoć ikone (?), gde se nalazi na desnoj strani vašu prijavu SharePoint 2013 . Dugme " Postavke" deli liniju sa pokretanje aplikacija, ime okruženje i naslov aplikacije je na naslovnoj traci.

Padajući meni SharePoint 2016 postavke

Komandna traka je u bibliotekama dokumenata SharePoint 2016 . Omogućava vam da kreirate novi dokument, otpremanje, sinhronizaciju, i druge zadatke u biblioteci. Stavke koje se ne uklapaju u komandnoj liniji navedene su u okviru komande " više ".

Dijalog sharepoint biblioteka dokumenata sa nekoliko datoteka u njoj.

Komande na komandnoj traci promenite postavku gledate na listi ili u biblioteci dokumenata. Za listu, samo dve opcije biće vam ponuđena, novo i uredite, kako izgleda drugačije.

SharePoint liste 2016 komandna traka

Prikazi navedene su samo samo u okviru komandne trake. Kliknite na tri tačke (...) za padajući meni da biste izmenili ili kreiranje prikaza.

Resursi   

Šta je novo u sistemu SharePoint 2016

Šta je obustavljene u SharePoint 2016

2016 pomoći za SharePoint Server

SharePoint Server 2013 ima trake sa dugmadima da biste pokrenuli zadatke. Razlika između ovo i SharePoint 2016 da postoji nema ikone za pokretanje aplikacija .

Traka sistema SharePoint 2013 u gornjem levom uglu ekrana

Traku sa menijima za SharePoint, feedovima za vesti ili Yammer, i OneDrive (ili SkyDrive) je u gornjem desnom uglu. Ako postoje dodatni instalirane aplikacije, oni mogu da izgledaju kao i.

Gornja traka sa menijima sistema SharePoint 2013

Dugme "Postavke" SharePoint 2013 je na traci sa vezama na desnoj strani ID za prijavljivanje Ovo se razlikuje od SharePoint 2016 koja se nalazi na levoj strani ID za prijavljivanje

Dugme SharePoint 2013 postavke sa padajućeg menija

Resursi   

Šta je novo u sistemu SharePoint 2013

Šta je obustavljene u sistemu SharePoint 2013

Pomoć za SharePoint Server 2013

U meniju Radnje SharePoint 2010 lokaciju

SharePoint Server 2010 prilično razlikuje se od novije verzije SharePoint. Nema dugmeta za Postavke , ali Meni „Radnje na lokaciji“ dugmeta Radnje na lokacijiu gornjem levom ekrana. Kada kliknete na dugme Radnje na lokaciji Meni „Radnje na lokaciji“ , možete da dobijete opcije za kreiranje novih stranica, lokacija, biblioteka dokumenata, prikaz i ažuriranje dozvole i sve postavke lokacije i sadržaj.

Na traci za brzo pokretanje na levoj strani stranice, navodi na biblioteka, lista i diskusijama kao naslove. Takođe možete da otvorite korpu Za otpatke ili Prikaži sav sadržaj lokacije.

Traka za pokretanje brzi SharePoint 2010

Kada otvorite biblioteku ili listu i kliknite na dugme Kreiraj, izbor tipa, kao što su liste kontakata su Ilustrovani šarena i relativno detaljne ikonama. Novije verzije SharePoint koristi više pojednostavljeni ikone. Pored toga ili iz biblioteke ili liste, možete da filtrirate tipovi iz svih do određeni tip koji želite.

Stranica liste ili biblioteke SharePoint 2010 kreiranje sa objave istaknuta

Kada kliknete na Sav sadržaj lokacije, dobićete liste elemenata koji sadrži vašu lokaciju, uključujući opis i vreme poslednje izmene.

SharePoint 2010 sve lokacije sadržaja stranice

Resursi   

Elementi SharePoint

Kretanje kroz SharePoint OnlineSharePoint Server i Office 365 lokacije koriste nekoliko metoda. Evo informacija o njima.

Na traci za brzo pokretanje je oknu koje se pojavljuje sa leve strane ekrana gde da idete direktno na stranice, biblioteke i druge oblasti lokacije.

Možete da dodate liste i biblioteke za prikazivanje, kao i stranice, podlokacije, Wiki lokacija i druge oblasti SharePoint lokacije. Na traci za brzo pokretanje je konstantnih navigacije metod koji se pojavljuje u svim verzijama SharePoint, iako izgled i sadržaj menja između verzija.

Skoro bilo koji element SharePoint lokacije možete da dodate na traku za brzo pokretanje kroz postavke. Za liste i biblioteke, koristite postavke liste ili Postavke biblioteke, i kliknite na ime, opis i navigacija liste ili biblioteke ime, opis i navigacija i potražite Prikaz ove biblioteke dokumenata na brzinu Pokretanje?

Za više informacija o uređivanju na traku za brzo pokretanje, pogledajte članak Prilagođavanje navigacije na lokaciji tima.

SharePoint Online QuickLaunchBar

SharePoint Online Za brzo pokretanje

Traka SharePoint 2016 SharePoint Online klasični brzo pokretanje

SharePoint 2016 i SharePoint Online klasični iskustvo za brzo pokretanje

Traka za pokretanje brzi SharePoint 2013

SharePoint 2013 Za brzo pokretanje

Traka za pokretanje brzi SharePoint 2010

SharePoint 2010 Za brzo pokretanje

Traka za brzo pokretanje možete da prikažete i kao prikaz stabla. Više informacija o tome potražite u članku prikaz stabla na traci za brzo pokretanje.

Traka „Brzo pokretanje“ sa prikazom strukture u obliku stabla

Pokretanje aplikacija je u koordinatnoj mreži tip ikonu Ikona za pokretanje aplikacija u usluzi Office 365 koji se otvara sličice meni aplikacija.

Pokretanje aplikacija je u gornjem levom uglu SharePoint OnlineOffice 365i SharePoint 2016. Od jula 2016, pokretanje aplikacija je dostupna za administratore za primenu na SharePoint Server 2013 hibridne instalacije. U zavisnosti od aplikacije koje ste instalirali ili da biste se pretplatili, u meniju aplikacije mogu se razlikovati.

Office 365 aplikacije liste iz dugme za pokretanje aplikacija

Ne možete da pronađete aplikaciju koju tražite? Iz pokretanja aplikacija kliknite na Sve aplikacije da biste videli abecednu listu Office 365 aplikacija koje su dostupne. Odatle možete da pretražujete određenu aplikaciju.

Word na prilagođavanja i možete da pronađete na verziju druge načine

SharePoint može da se prilagodi tako da više ne izgleda kao što je prikazano ovde primere. Kada mnogo prilagodila, je teško odrediti verziju. Ovde su još jedan način da znate koju verziju.

Korišćenje pomoći će vam pomoći Na početnoj stranici SharePoint , klik na dugme pomoć ? . Ovo prikazuje okno "Pomoć" za verziju. Jedini izuzetak je SharePoint Online, koji unosi u standardnom Veb stranice. SharePoint proizvodima servera svaki imaju sopstvene okno pomoći i stranice koje identifikuje koju verziju da potiče od.

SharePoint Server 2016

Zaglavlje okna za pomoć za SharePoint 2016

SharePoint Server 2013

Zaglavlje okna za pomoć za SharePoint 2013

SharePoint Server 2010

Zaglavlje okna pomoći za SharePoint 2010

SharePoint Server 2007

Zaglavlje okna za pomoć za SharePoint 2007

Ostavite komentar

Ažurirani februar 26, 2018.

Ovaj članak je korisno? Ako je tako, recite nam na dnu ove stranice. Ako nije bilo korisno, javite koji je zbunjujuće ili nedostaje. Koristićemo povratne informacije da još jednom proverite činjenice, dodajte informacije i ažuriranje ovog članka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×