Koje ste preusmereni na stranicu profil Delve nakon što kliknete na OneDrive na Office 365 pokretanju aplikacija

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Kada izaberete stavku OneDrive u sistemu Microsoft Office 365 pokretanje aplikacija, ste preusmereni na stranicu za Office Delve profil umesto Microsoft OneDrive for Business lokaciju.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, Office 365 administrator mora odobrite korisnicima desno da biste kreirali lokaciju svoje lične lokacije. To je zato što OneDrive for Business stranica kreira na lične lokacije. Da biste odobrili ovo, sledite ove korake:

  1. U SharePoint centru administracije, izaberite stavku korisnički profili.

  2. U odeljku " osobe ", izaberite stavku Upravljanje korisničkim dozvolama.

  3. Dodajte korisnike kojima je potreban dozvole za kreiranje lokacija svoje lične lokacije. Ova postavka je podrazumevano podešene da Svi osim spoljnih korisnika.

  4. Kada dodate korisnika, korisnika ili grupe, uverite se da je izabrana dodate korisnika, korisnika ili grupe, pomerite se do odeljka dozvole i zatim potvrdite izbor u polju za potvrdu pored Kreiranje lične lokacije (obavezno za lično skladištenje, razmene sadržaja diskusionih grupa, a iza sadržaj).

  5. Kliknite na dugme u redu, a onda korisnik idite na stranicu na OneDrive da biste kreirali lokaciju.

Više informacija

Do ovog problema dolazi kada nije kreirana korisničke lične lokacije i korisnik nema dozvole za kreiranje lokacije. Na lokaciji se obično dodeljuje prvi put da korisnik pregleda sadržaje na stranicu.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×