Koje stavke se pojavljuju u vašoj razmeni sadržaja diskusionih grupa?

Važno    This article is machine translated, see the disclaimer. Please find the English version of this article here for your reference.

Posetite javne razmene sadržaja diskusionih grupa da biste bili u toku sa razgovorima između vaših kolega i da biste videli ažuriranja njihovih aktivnosti. Prikaz „Praćenje“ razmene sadržaja diskusionih grupa obično sadrži stavke koje su vam najvažnije i najzanimljivije. Ovde pre svega vidite objave osoba koje pratite i objave koje se tiču ostalog sadržaja koji pratite, kao što su oznake i dokumenti. Pored prikaza „Praćenje“, možda će vas ponekad zanimati i prikaz „Svi“, razmena sadržaja diskusionih grupa na nivou organizacije.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Pretraživanje objava u prikazu „Praćenje“ razmene sadržaja diskusionih grupa

Pretraživanje objava u prikazu „Svi“ razmene sadržaja diskusionih grupa

Pretraživanje objava u prikazu „Praćenje“ razmene sadržaja diskusionih grupa

Prikaz „Praćenje“ razmene sadržaja diskusionih grupa sadrži objave u vezi sa osobama i sadržajem koji trenutno pratite, kao što je sažeto u sledećoj tabeli:

Tip objave

Karakteristike

Novi razgovor

Razgovori koje vidite u prikazu „Praćenje“ pokreću samo osobe koje trenutno pratite.

Odgovori na objavu o razgovoru

Bilo ko u organizaciji ko vidi tok razgovora, bilo u prikazu „Praćenje“ ili „Svi“, može da objavi odgovor na objavu u razgovoru. Rezultat toga je da možete da vidite objave u razgovoru koje su kreirale osobe koje ne pratite trenutno. Na ovaj način možete da otkrijete nove osobe koje biste možda želeli da počnete da pratite. Veza „Praćenje“ se pojavljuje ispod svakog odgovora koji objavi neko koga ne pratite trenutno.
Stavka feeda za vesti koju je objavio neko koga trenutno ne pratite

Ažuriranja o aktivnostima osoba koje pratite

Ažuriranja o osobama koje pratite vidite ako su njihovi korisnički profili podešeni tako da dele ove informacije sa vama. Na primer, ažuriranja vidite kada oni započnu praćenje dokumenta, lokacije, oznake i drugih osoba. Takođe vidite i ažuriranja o događajima kao što su rođendani i godišnjice.

Ažuriranje razmene sadržaja diskusionih grupa kada je dokument koji pratite uređen

U ovom primeru možete da kliknete na vezu dokumenta da biste ga otvorili, pod uslovom da imate dozvolu da pregledate taj dokument.

Ažuriranja o dokumentima koje pratite

Ažuriranje vidite ako neko uređuje dokument koji pratite. Nije potrebno da pratite osobu koja je uredila dokument.

Ažuriranje razmene sadržaja diskusionih grupa kada neko koga pratite započne praćenje dokumenta

Objave koje sadrže oznaku koju pratite

Sve objave razmene sadržaja diskusionih grupa koje sadrže oznaku koju pratite možete da vidite čak i ako trenutno ne pratite osobu koja je kreirala objavu.

Ažuriranje razmene sadržaja diskusionih grupa kada neko u objavi koristi oznaku koju pratite.

U ovom primeru Stefan Higl vidi objavu koju je kreirala Marija Klarić zato što ona sadrži oznaku koju on prati. On ima mogućnost da klikne na vezu da bi počeo sa praćenjem Marije Klarić.

Vrh stranice

Pretraživanje objava u prikazu „Svi“ razmene sadržaja diskusionih grupa

Prikaz „Svi“ razmene sadržaja diskusionih grupa sadrži razgovore koje započinje bilo koja osoba u organizaciji, bez obzira na to da li ih pratite. U tom slučaju, sve razgovore iz prikaza „Praćenje“ ćete videti ovde zajedno sa svim razgovorima koje pokreću druge osobe.

Prikaz „Svi“ možete da pregledate ako želite širu predstavu o tome o čemu razgovaraju kolege u vašoj organizaciji ili ako ste novi u preduzeću i želite da pronađete osobe koje vas zanimaju.

U prikazu „Svi“ vidite samo razgovore. Ne vidite ažuriranja o osobama i sadržaju koji pratite.

Vrh stranice

Napomena   Machine Translation Disclaimer: This article has been translated by a computer system without human intervention. Microsoft offers these machine translations to help non-English speaking users enjoy content about Microsoft products, services and technologies. Because the article was machine translated, it may contain errors in vocabulary, syntax or grammar.

Primenjuje se na: Office 365 End User, SharePoint Online, SharePoint Online Website, SharePoint Server 2013 Enterprise, SharePoint Server 2013 PreviewDa li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Resursi podrške

Promeni jezik