Kartice sa kratkim uputstvima o programu Lync

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Prvi koraci uz trenutnih poruka, prisutnost i kontakte? Koji žele da saznaju kako da podesite, da biste se pridružili, ili deljenje tokom Skype za posao (Lync) sastanka ili Podešavanje zvuka i video zapisa?

Preuzmite i odštampajte ove kartice sa kratkim uputstvima ćete koristiti kao referencu radili. Svaka kartica opisuje važne funkcije i pruža uputstva korak po korak će vam pomoći da postane na Skype za posao (Lync) stručnjak.

Napomena : Šta je to Skype za posao (Lync)? Je novo ime za Lync.

Želite vodiče za brzi početak za Skype za posao?

Objedinili smo ih u paket koji sadrži pet različitih vodiča u PDF i PowerPoint formatima. Evo šta dobijate kada ga preuzmete:

  • Podešavanje zvuka i upućivanje poziva

  • Kontakti, prisutnost i razmena trenutnih poruka

  • Sastanci

  • Video zapis

  • Deljenje i saradnja

Preuzmite paket vodiča za brzi početak za Skype za posao

Savet : Da biste prikazali ili odštampali verzije u PDF formatu, preuzmite i instalirajte besplatan Adobe Reader softver.

Drugi resursi

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×