Kartice sa kratkim uputstvima o programu Lync

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Prvi koraci uz trenutnih Poruka, prisutnost i kontakte? Koji žele da saznaju kako da podesite, da biste se pridružili, ili deljenje tokom Lync sastanka ili Podešavanje zvuka i video zapisa?

Preuzmite i odštampajte ove kartice sa kratkim uputstvima ćete koristiti kao referencu radili. Svaka kartica opisuje važne funkcije i pruža uputstva korak po korak će vam pomoći da postane na Lync stručnjaka.

Napomena : Šta je to Lync? Je novo ime za Lync.

Želite vodiče za brzi početak za Skype za posao?

Objedinili smo ih u paket koji sadrži pet različitih vodiča u PDF i PowerPoint formatima. Evo šta dobijate kada ga preuzmete:

  • Podešavanje zvuka i upućivanje poziva

  • Kontakti, prisutnost i razmena trenutnih poruka

  • Sastanci

  • Video zapis

  • Deljenje i saradnja

Preuzmite Skype za posao vodiče za brzi početak objedinjena

Savet : Da biste prikazali ili odštampali verzije u PDF formatu, preuzmite i instalirajte je besplatna Adobe Reader softver.

Drugi resursi

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×