Kartice sa kratkim uputstvima o programu Lync

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Prvi koraci uz trenutnih Poruka, prisutnost i kontakte? Koji žele da saznaju kako da podesite, da biste se pridružili, ili deljenje tokom Lync sastanka ili Podešavanje zvuka i video zapisa?

Preuzmite i odštampajte ove kartice sa kratkim uputstvima ćete koristiti kao referencu radili. Svaka kartica opisuje važne funkcije i pruža uputstva korak po korak će vam pomoći da postane na Lync stručnjaka.

Napomena : Šta je to Lync? Je novo ime za Lync.

Želite vodiče za brzi početak za Skype za posao?

Objedinili smo ih u paket koji sadrži pet različitih vodiča u PDF i PowerPoint formatima. Evo šta dobijate kada ga preuzmete:

  • Podešavanje zvuka i upućivanje poziva

  • Kontakti, prisutnost i razmena trenutnih poruka

  • Sastanci

  • Video zapis

  • Deljenje i saradnja

Preuzmite Skype za posao vodiče za brzi početak objedinjena

Savet : Da biste prikazali ili odštampali verzije u PDF formatu, preuzmite i instalirajte je besplatna Adobe Reader softver.

Drugi resursi

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×