Kapacitet planiranje i učitavanje testiranje SharePoint Online

Ovaj članak opisuje kako možete da primenite na SharePoint Online bez izvršavanja tradicionalne učitavanja testiranje pošto nije dozvoljeno.

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Iako je aktivan opterećenja testiranje na SharePoint Online izričito obeshrabren, postoje drugi načini možete da proverite da li lokacije neće kreirati loš korisničko iskustvo kada pokrenete lokacije.

Sa SharePoint Online nemate kapacitet planiranje, kao ovo je urađen za vas kao deo naših usluga nudi. Sa lokalnim okruženjima učitavanja testiranje se koristi za validaciju skale pretpostavci i na kraju pronašli najnovije tačku farme; po saturating ga sa Učitaj. Sa SharePoint Online treba da uradite stvari drugačije. Što više zakupca okruženju, imamo da biste zaštitili sve zakupcima u istoj farmi, tako da bismo će automatski regulator učitavanja provere. To znači da ćete primiti razoиaravajuжe i potencijalno zavaraju rezultate ako pokušate da učitate testiranje okruženje.

Jedna od glavnih prednosti SharePoint Online preko sa lokalnom primenom sistema je elastičnost u oblaku. Velike skale životne sredine podešene tako da usluga milione korisnika svakodnevno tako da je važno da možemo da obavi kapacitet proširenjem automatski farme, kao i kada je potrebno. Ovaj članak objašnjava kako bismo plan za kapacitet rasta i razmeru na mestu. Na članak pokriva pristupa za korišćenje koji ne uključuju učitavanja testiranje.

Kako Office 365 predviđa učitavanje i širi kapaciteta

SharePoint Online servera kapaciteta za upravljanje rad se vrši kroz dva metoda:

  • Kapacitet predviđanja

  • Opterećenja na jednom serveru farme

Za razliku od planiranje za lokalnog okruženja za kapacitet predviđanje u SharePoint Online, možemo će moći da sastavljanje statistički podaci i grafikon potencijalne zahteve u svakoj grupi dati servera. Agregatne zahtev može izgledati poput zahteve u zoni (zone je grupe SharePoint farme) rasta liniju na slici ispod:

Chart showing predictive capacity: forecasting

Dok je rast nepredvidiv u bilo kom jedne farme, ukupnu zbir zahteve u zoni je predvidivi. Identifikovanjem trendove rasta u SharePoint Onlinemogu da planiraju za buduće proširenja.

Da biste efikasno korišćenje kapacitet i sa neočekivane rasta, u bilo kom farmi imamo za automatizaciju koji prati front-end učitavanje i podešava na mestu, kada je potrebno. Glavni metrika koristimo kao znak da biste podesili razmeru unapred završava je CPU Učitaj. Cilj je da biste zadržali Maksimalna Iskorišćenost CPU Učitaj u okviru 40%. Ovo je da biste imali dovoljno bafer da apsorbuje neočekivane bodlji. Kao učitavanja pristupa 40% u stanje stabilan, dodajemo prednju završava se na farme.

Chart showing predictive capacity: managing farms

Dodatne serveri mogu biti brzo dodati u farmu pomoću koje ste prethodno dodali zonu kroz upotrebe predviđanja.

Kako da planirate za pokretanje na lokaciji?

Treba da očekujem da farme na kojoj se pokreće na novu lokaciju će automatski se pratiti tako da se dodaju novi izloženih servera, kao što je opisano iznad. Zbog toga ne treba nikakva obaveštenja za na novu lokaciju za pokretanje.

Posle druge najbolje prakse za jednu stranicu na SharePoint Online je verovatno da novu lokaciju za pokretanje čak 100,000 korisnicima ima uticaja na farmu.

Postoji nekoliko strategije za planiranje za izdanje nove SharePoint Online lokacije. Kao što je prikazano na sledećoj slici, često iznos korisnika koji ste pozvani je znatno veći od onih koje stvarno koristite lokaciju. Ova slika prikazuje strategiju o tome kako da se upoznate sa izdanje. Ovaj metod ne pomaže vam sa performansama učitavanja samo takođe može pomoći da identifikujete načini za poboljšanje na SharePoint lokaciji pre nego što velike većina korisnika da ga vide.

Graph showing invited and active users

U pilot faze, dobro da biste dobili povratne informacije od korisnika da je organizacija veruju i zna će učestvovati je. Ovaj način je moguće da procenite kako sistem koji se koristi, kao i kako se izvršavaju.

Nakon toga, počinje snimci se da svi korisnici u talasima; povratne informacije i redovno pregleda performanse. Ovo je prednost sporo uvođenje sistema i prave poboljšanja kako sistem bude korisniji. Ova opcija omogućava da reaguju na povećana Učitaj kao lokacije je objedinjene da više korisnika.

Na kraju, dok učitavanja testova zabranjeno, klijenti možda ćete želeti da biste podesili periodičnih Pinga u uslugu mera dostupnost i kašnjenje. Ovo će identifikovati osnovnu liniju za svoje lokacije. Međutim, ove morate zadržati niskog frekvenciju da biste izbegli ograničavanja problemi prethodno opisana.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×