Kao što su e-poruke u programu Outlook na Vebu za preduzeća

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. Potražite pronađete verzija ovog članka ovde na engleskom jeziku za referencu.

Umesto unošenja teksta e-poruke da biste odgovorili sa podršku ili zadovoljstvo o e-pošte koje primite, izrazi se tako što ćete kliknuti na dugme kao . Možete da vidite ko još sviđanja e-poruke tako što ćete postaviti pokazivač iznad dugmeta kao .

Kao što su e-poruke

U gornjem desnom uglu otvorene e-poruke, odaberite palac ikonu Kliknite da biste označili da vam se ova poruka sviđa .

Odaberite stavku „Sviđa mi se“.

Kako znati da kada neko sviđanja e-poruke

Kada neko sviđanja na (ili neke druge osobe) e-poruku, ikona " palac " Kliknite da biste označili da vam se ova poruka sviđa se pojavljuje u e-poruke koji je naveden u prijemnom poštanskom sandučetu. Kada otvorite e-poruku, videćete ikone palac sa brojem pored njega Koliko osoba je označilo da im se sviđa e-poruka? , koji označava broj osoba koje se.

Savet: Ako zadržite pokazivač iznad ikone palac , videćete imena ljudi koji poruku.

Pogledajte sve sviđanja e-pošte u jednom oknu

Da biste videli sva e-pošta sviđanja jednog okna na traci za navigaciju, u gornjem desnom uglu ekrana, kliknite na ikonu Ikone zvona obaveštenja lek obaveštenje .

Pogledajte sva „Sviđanja“ e-pošte.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden računara sistem bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×