Kako se pauzira i nastavlja sinhronizacija u usluzi OneDrive

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

OneDrive će automatski pauzirajte kada Windows Računaru unosi baterija čuvara režim, ali ako želite da zaustavite sinhronizaciju jer ste na ograničenoj ili sporu internet vezu, možete da postavite pokazivač i nastaviti sinhronizacije.

Pauziranje i nastavljanje može pomoći i ako OneDrive status dugo prikazuje „Obrada promena“.

Da biste pauzirali sinhronizaciju

 1. Kliknite na ikonu belog ili plavog OneDrive oblaka na sistemskoj traci poslova, krajnje desno na traci zadataka.

  OneDrive SyncClient sa ikonama plavog i belog oblaka

  Napomena: Možda ćete morati da kliknete na strelicu Prikaži skrivene ikone Dugme „Prikaži skrivene ikone“. pored sistemske trake poslova da biste videli ikonu OneDrive. Ako se ikona ne pojavi na sistemskoj traci poslova, OneDrive možda nije pokrenut. Kliknite na dugme Start, u polju za pretragu otkucajte OneDrive, a zatim u rezultatima pretrage izaberite stavku OneDrive.

 2. U centru za aktivnost, izaberite više > Pauziranje sinhronizacije...

  Snimak ekrana pristupa postavkama za OneDrive

 3. Odaberite koliko dugo želite da zadržite pokazivač za: 2, 8 ili 24 časa i potvrdu da je plavo ili belo OneDrive oblaku ikone na sistemskoj traci poslova prikazuju Paused.

  Napomena: Ako imate i jedno i drugo OneDrive i OneDrive for Business, možete nezavisno da ih pauzirate i nastavljate.

Da biste nastavili sinhronizaciju

Sinhronizacija će se automatski nastaviti kada se vreme pauziranja završi ili možete ručno da nastavite sa sinhronizacijom u bilo kom trenutku.

 1. Dodirnite pauzirano OneDrive ikonu na sistemskoj traci poslova:

 2. U centru za aktivnost, ponovo izaberite stavku još i izaberite stavku Nastavi sinhronizaciju ili samo dodirnite dugme Pauziraj da biste brzo počnite ponovo:

  Pauzirano dugmeta OneDrive

Saznajte više

Još ispravki za nedavne probleme sa programom OneDrive

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronalaženje pomoći na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u aplikaciji OneDrive ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili OneDrive for Business podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na ikonu OneDrive na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDrive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Saveti
Saopštavanje svoje lokacija može da nam pomogne da brže rešimo problem.

Sve je rešeno? Ako ste nam se obratili i OneDrive počne ponovo da radi, obavestite nas tako što ćete odgovoriti na e-poruku koju smo vam poslali.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×