Kako se štampa u aplikaciji „Pošta“ za Windows 10?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako imate instaliran na vašem računaru Windows 10 ili tablet računaru štampač, možete da odštampate jednu e-pošte u vreme u pošti za Windows 10.

Da biste odštampali e-poruku, koristite sledeće korake.

 1. Izaberite poštu koju želite da odštampate.

 2. Odaberite stavku Još opcija Ikona „Još“ u gornjem desnom uglu stranice.

 3. Odaberite stavku Odštampaj.

  Štampanje e-poruke u aplikaciji „Pošta“ za Windows 10

  Napomena : Ako još niste podesili štampač, tražiće se da to sada uradite.

 4. Otvoriće se novi prozor sa pregled e-pošte sa desne strane i različite opcije štampanja sa leve strane. Možete da odaberete određeni štampač, broj kopija i nekoliko druge postavke koje se razlikuju na osnovu mogućnosti programa štampač.

 5. Da biste poslali e-poštu na štampanje, kliknite na dugme " Odštampaj".

  Važno : Ako ne vidite dugme Odštampaj , možda ćete morati da biste premestili prozor štampanje kao Štampanje i otkazivanje dugmad sakriva na traci zadataka operativnog sistema Windows 10. Mesto pokazivača miša preko na naslovnoj traci prozora štampanja (traka koja sadrži pošte - the subject line of your email - štampanje), kliknite i prevucite prozor sve može da vidi dugmad " Odštampaj " i otkazivanje .

Više informacija

Budući da su dostupni brojni štampači, kompanija Microsoft ne može vam pomoći da rešite probleme sa vašim štampačem. Informacije o rešavanju problema sa štampačem potražite u priručniku ili na Veb lokaciji proizvođača.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×