Kako se štampa u aplikaciji „Pošta“ za Windows 10?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako imate instaliran na vašem računaru Windows 10 ili tablet računaru štampač, možete da odštampate jednu e-pošte u vreme u pošti za Windows 10.

Da biste odštampali e-poruku, koristite sledeće korake.

 1. Izaberite poštu koju želite da odštampate.

 2. Odaberite stavku Još opcija Ikona „Još“ u gornjem desnom uglu stranice.

 3. Odaberite stavku Odštampaj.

  Štampanje e-poruke u aplikaciji „Pošta“ za Windows 10

  Napomena: Ako još niste podesili štampač, tražiće se da to sada uradite.

 4. Otvoriće se novi prozor sa pregled e-pošte sa desne strane i različite opcije štampanja sa leve strane. Možete da odaberete određeni štampač, broj kopija i nekoliko druge postavke koje se razlikuju na osnovu mogućnosti programa štampač.

 5. Da biste poslali e-poštu na štampanje, kliknite na dugme " Odštampaj".

  Važno: Ako ne vidite dugme Odštampaj , možda ćete morati da biste premestili prozor Štampanje kao Štampanje i otkazivanje dugmad sakriva na traci zadataka operativnog sistema Windows 10. Mesto pokazivača miša preko na naslovnoj traci prozora štampanja (traka koja sadrži pošte - the subject line of your email - štampanje), kliknite i prevucite prozor sve može da vidi dugmad " Odštampaj " i otkazivanje .

Više informacija

Budući da su dostupni brojni štampači, kompanija Microsoft ne može vam pomoći da rešite probleme sa vašim štampačem. Informacije o rešavanju problema sa štampačem potražite u priručniku ili na Veb lokaciji proizvođača.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×