Kako pronaći pomoć za Menadžer za poslovne kontakte?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste dobili pomoć u radu sa programskim dodatkom Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, možete koristiti sledeće resurse.

Pomoć za Outlook

Pomoć za Outlook sadrži teme koje vam mogu pomoći pri korišćenju, optimizovanju i rešavanju problema programskog dodatka Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Možete potražiti određenu temu ili izabrati stavku Sadržaj, a zatim stavku Menadžer za poslovne kontakte da biste pregledali teme.

Savet : Takođe možete da pritisnete taster F1 ili kliknite na dugme Slika dugmeta pomoćda biste otvorili pomoć. 

Kada ste povezani sa Internetom, možete da pristupite ažurirane informacije i veze ka kursevi za obuku, člancima i ažuriranja proizvoda na Lokaciji Microsoft Office Online. Možete da idite na podršku Veb lokacije Microsoft i obratite se bazi znanja rešavanje problema sa više tehničkim pitanjima kao što su SQL Server ili protokole.

Pomoć za obrasce i čarobnjaci

Većina obrazaca i čarobnjaka u programskom dodatku Menadžer za poslovne kontakte za Outlook sadrži dugme „Pomoć“. Pomoć vam objašnjava koji tip informacija možete upisati u svako polje u obrascu i daje informacije i savete za popunjavanje obrasca. Obrasci takođe pružaju informacije o tome na koji način možete pristupiti odgovarajućoj opciji.

  • Da biste pristupili pomoći iz čarobnjaka ili dijaloga polje, kliknite na dugme Slika dugmeta pomoći

  • Da biste pristupili pomoći u obrascu, kliknite na dugme Slika dugmeta pomoći

Ažuriranje registracije programskog dodatka Menadžer za poslovne kontakte za Outlook

  • Prilikom instaliranja programskog dodatka Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, odabraćete prijavljivanje sa e-adresom ili bez nje. Ako ste dali svoju e-adresu, možete da odaberete da primate redovne biltene sa savetima i trikovima. Ako niste dali svoju e-adresu, a sada želite da primate te biltene, u meniju Pomoć izaberite stavku Osnovni podaci o Menadžeru za poslovne kontakte za Outlook, a zatim u dijalogu Osnovni podaci o programu Microsoft Office Outlook sa Menadžerom za poslovne kontakte kliknite na dugme Ažuriranje registracije.

Microsoft Download Center

Takođe se preporučuje da sa Lokacije Microsoft Download Center, gde možete da pronađete tehničke datoteke i pridružene Microsoft proizvode koje su dostupne za preuzimanje preko Interneta. Ove stavke za preuzimanje uključuju upravljačke programe uređaja, servisnih paketa, zakrpe i proizvoda.

Privatnosti i bezbednosti

Da biste održali privatnost i bezbednost računara, periodično posećujte sledeće Web lokacije da biste pronašli ispravke i najbolja rešenja:

Više informacija o čuvanju privatnosti i bezbednosti potražite u članku Održavanje privatnosti i bezbednosti tokom korišćenja programa Business Contact Manager.

Takođe možete da se prijavite da biste primili obaveštenja e-poštom Microsoft bezbednosne ispravke. Usluga je usklađena kućne korisnike i mala preduzeća. Ako se pretplatite, ova usluga će vas obavestiti kada Microsoft objavljuje upozorenje važnih bezbednosnih biltena ili virusa, a takođe koje radnje koje treba preduzeti da čuva protiv na razmenjuje pretnja. Ova usluga je trenutno dostupno u američki engleski samo i zahteva da se registrujete sa Microsoft Windows Live nalog.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×