Kako postići da skup termina bude dostupan drugim kolekcijama lokacija u sistemu SharePoint

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kad kreirate skupove termina u jednoj kolekciji lokacija, oni podrazumevano nisu dostupni drugim kolekcijama lokacija u zakupcu. Međutim, kolekcijama lokacija možete da date pristup skupovima termina koje ste kreirali u drugim kolekcijama lokacija. Na primer, ako ste kreirali skup termina za označavanje kataloga u kolekciji lokacija za kreiranje u situaciji sa objavljivanjem na više lokacija, kolekciji lokacija za objavljivanje možete da date pristup skupu termina za označavanje.

  1. Uverite se da ste član SharePoint grupe „Vlasnici“ na lokaciji koja sadrži skup termina.

  2. U okviru Postavke Mali zupčanik „Postavke“ koji je zauzeo mesto postavki lokacije. izaberite stavku Postavke lokacije.

  3. Na stranici Postavke lokacije, u odeljku Administracija lokacije izaberite stavku Upravljanje skladištem termina.

  4. U alatu za upravljanje skladištem termina izaberite grupu koja sadrži sve skupove termina u okviru kolekcije lokacija.
    Grupa koja sadrži sve skupove termina u okviru kolekcije lokacija

  5. U odeljku Pristup kolekciji lokacija otkucajte URL adrese kolekcija lokacija kojima želite da date pristup skupovima termina.

  6. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×