Kako odgovoriti na zadatak sa SharePoint lokacije?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena : Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Zadatke koji su vam dodeljeni sa SharePoint lokacije možete da primate i na njih odgovarati bez napuštanja programa Microsoft Office Outlook 2007. Možete da primite zaduženje iz liste standardnih zadataka ili liste zadataka projekta. Liste zadataka projekta su slične listama zadataka, izuzev što podrazumevani prikaz liste zadataka projekta pruža grafički prikaz stavki zadatka, poznat kao Gantov prikaz.

Napomena : Funkcije opisane u ovom članku rad sa SharePoint lokacijama koje koriste Windows SharePoint Services 3.0 ili Microsoft Office SharePoint Server 2007. Ako niste sigurni koje verzije sistema Microsoft SharePoint proizvoda i tehnologija je pokrenut na serveru, obratite se administratoru servera.

U ovom članku

Prijem zadatka sa SharePoint lokacije

Praćenje zadataka sa SharePoint lokacije pomoću programa Outlook

Odgovaranje na zadatak sa SharePoint lokacije

Prijem zadatka sa SharePoint lokacije

Postoje dva načina na koja možete da primite dodeljeni zadatak sa SharePoint lokacije:

 • Kada vam neko dodeli zadatak iz liste zadataka sa SharePoint lokacije, možete da ga prikažete i ažurirate, kao što to činite sa drugim zadacima u programu Outlook. Možete da mu promenite status, dodate komentare i označite ga kao dovršenog.

 • Ako je omogućeno slanje pošte sa SharePoint lokacije i liste zadataka, možete da primite obaveštenje o zadatku putem e-pošte. U obaveštenju će stajati da vam je dodeljen zadatak i veza za njegovo otvaranje.

Vrh stranice

Praćenje zadatka sa SharePoint lokacije pomoću programa Outlook

Da biste pratili zadatke sa SharePoint lokacije i odgovarali na njih u programu Office Outlook 2007, potrebno je prvo povezati listu zadataka sa programom Outlook.

Povezivanje liste zadataka sa SharePoint lokacije sa programom Outlook

 1. U Web pregledaču otvorite listu zadataka na SharePoint lokaciji.

  Ako ne možete da pronađete listu zadataka, izaberite stavku Prikaži sav sadržaj lokacije, a zatim izaberite ime liste zadataka.

 2. Na na Radnje meni Slika menija , kliknite na dugme Poveži se sa programom Outlook.

  Povezivanje liste zadataka sa programom Outlook

 3. Kada budete upitani da potvrdite da želite povezivanje liste zadataka sa programom Outlook, kliknite na dugme Da.

  U programu Outlook, u fascikli Zadaci lista zadataka će biti dodata u okno Ostali zadaci.

Napomena : Sa zadacima sa SharePoint lokacije možete da radite slično kao sa Outlook zadacima, što se takođe odnosi na prevlačenje i kopiranje zadataka iz jedne fascikle u drugu fasciklu programa Outlook i SharePoint lokacije. Međutim, periodični zadaci i zahtevi za zadatak iz programa Outlook konvertuju se u obične zadatke na SharePoint lokaciji.

 1. U fascikli Zadaci, u oknu za navigaciju programa Outlook, u oknu Ostali zadaci izaberite ime liste zadataka sa SharePoint lokacije.

  Ako se ime zadatka ne pojavi, proverite da li prikaz, koji je izabran u oknu Trenutni prikaz, sadrži zadatak koji želite sa ažurirate.

 2. Dvaput kliknite na zadatak da biste ga otvorili.

 3. Ažurirajte željene postavke, na primer status zadatka ili koji procenat zadatka je dovršen.

 4. Postupite na neki od sledećih načina:

  • Kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori da biste sačuvali promene na zadatku.

  • Kliknite na dugme Označi kao dovršeno da biste naveli da je zadatak dovršen.

Savet : Možete brzo da obeležite da je neki zadatak dovršen bez njegovog otvaranja. Ako su zadaci prikazani kao obična lista, potvrdite izbor u polju za potvrdu pored zadatka. U drugim prikazima, kliknite desnim tasterom miša na zadatak, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Označi kao dovršeno.

Vrh stranice

Kako odgovoriti na zadatak sa SharePoint lokacije?

Ako na SharePoint lokaciji omogućen za slanje e-pošte, zadatak će se pojaviti u prijemnom poštanskom sandučetu sa na zvono ikonu Zastavica zadatka pored njega. U poruci će stajati da vam je dodeljena zadatak. Na primer, Izrada plana konferencije je dodeljen vama.

 1. U fascikli Prijemno poštansko sanduče otvorite e-poruku koja sadrži dodelu zadatka.

 2. U okviru naslov zadatka, kliknite na dugme Prikaži ime zadatka, kao što su Prikaz razvije plana konferencije.

 3. Kada otvorite zadatak, kliknite na dugme Uredi stavke.

 4. Ažurirajte željene postavke, na primer status zadatka ili procenat dovršenosti zadatka.

 5. Kliknite na dugme U redu.

  Zadatak će bit prikazan na SharePoint lokaciji.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×