Kako mogu da umetnem skenirane slike u OneNote 2016 za Windows?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U prethodnim verzijama programa OneNote je postojala mogućnost da se umetne skenirana slika sa skenera. Pošto ta funkcija nije bila pouzdana kao što bi trebalo da bude, posebno na 64-bitnim računarima, odlučili smo da je uklonimo iz programa OneNote.

Postoji nekoliko drugih opcija za slanje skeniranih slika u OneNote:

  • Koristite Windows faks i skener da biste skenirali datoteku na računar, a zatim je umetnite u OneNote. Da biste koristili ovu funkciju, izvršite pretragu za „Windows faks i skener“ u operativnom sistemu Windows.

  • Preuzmite Windows skeniranje iz Windows 10 prodavnice, skenirajte datoteku na računar, a zatim je umetnite u OneNote.

  • Preuzmite besplatnu aplikaciju Office Lens za Windows telefon, iPhone ili Android da biste pametni telefon koristili kao skener i slali slike u OneNote.

Ako biste hteli da u programu OneNote ponovo imate mogućnost dodavanja slika sa skenera, slobodno glasajte za to u usluzi UserVoice.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×