Kako mogu da otvorim Office datoteka iz spoljnih skladišta (SD kartica)?

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako imate SD karticu postavljen na uređaju, zatim možete da lako čitanje i pisanje datoteke na SD karticu iz sistema Office na Android aplikacije.

Office za Android SD kartica
  1. Na stranici " Otvori ", dodirnite stavku ovaj uređaj.

  2. Dodirnite memorijsku ili Dokumenti (SD kartica).

    Napomene : 

    • Da biste sačuvali datoteku SD kartica na uređaju, dodirnite dugme Sačuvaj ili Sačuvaj kao i izaberite stavku Dokumenti (SD kartica).

    • Zbog neka ograničenja sa Android, aplikacije samo možete da sačuvate u fasciklu Dokumenti (SD kartica)koji su uskladišteni u memorijsku>Android>podatke u SD kartica . Možete da koristite prečicu sa stranice " Sačuvaj " u sistemu Office za Android aplikacije da biste sačuvali na ovu fasciklu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft pruža ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×