Kako funkcioniše OneDrive for Business sinhronizacije u novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Tražite mini-postera koja objašnjava kako funkcioniše sinhronizacija datoteka u Novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive (OneDrive.exe)? Došli ste na pravo mesto.

Napomena : Poster opisuje kako funkcioniše sinhronizacija datoteka u Novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive (OneDrive.exe). To se ne primenjuje na prethodnu verziju klijenta za sinhronizaciju OneDrive for Business (Groove.exe).

Kako funkcioniše OneDrive for Business datoteka sinhronizacije

Ste ikada gledali OneDrive for Business sinhronizacija klijent početi da sinhronizujete dokumente u Office 365 i pitao se šta se dešava sa datotekama ili gde bi sadržaj biti uskladišten? Mini-poster je vizuelni pregled procesa sinhronizacije i mogu se koristiti za dodatak znanja pomoć, isplanirali migraciju sadržaja, kao i obavestiti osobe o OneDrive for Business skladišta To vam pruža uvid u to kakav usluge i tehnologije se koriste u procesu sinhronizacije, kako klijenta za sinhronizaciju tretira promene koje će se odigrati u datotekama u usluzi Office 365 ili na lokalnom klijentskom uređaju i koliko prostora za skladištenje i bezbednost se dešava na kraju.

Funkcioniše kako OneDrive for Business sinhronizacije

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Šifrovanje podataka u usluzi OneDrive for Business i SharePoint Online

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×