Kako da zakazana obaveza ili sastanak budu privatni

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada zakazane obaveze ili sastanka označite privatnim, druge osobe mogu da vide detalje stavke. Ovo uključuje osobe koje imaju prava delegiranog pristupa ili drugim osobama koje vam dodeljen za čitanje dozvola za kalendar.

Prikazivanje detalja privatne stavke možete takođe biti blokirano i prilikom štampanja kalendara.

  1. Kreirajte ili otvorite zakazanu obavezu ili sastanak koje želite da označite kao privatne.

  2. Na kartici Zakazana obaveza ili sastanak , u grupi oznake kliknite na dugme privatno.

    Komanda "Privatno" u grupi oznake na traci

    Komanda Privatno nije dostupna za pojedinačno pojavljivanje periodične zakazane obaveze ili sastanka. Međutim, celu seriju možete označiti kao privatnu.

Važno : Trebalo bi da se oslanjate isključivo na komanda "Privatno" da biste sprečili druge osobe da pristupe detaljima o zakazanim obavezama, kontakte ili zadatke. Da biste obezbedili da druge osobe ne može da čita stavke koje ste označili kao privatne, ne dati im dozvolu za čitanje u Kalendar, kontakteili zadatke fascikle.

Da biste uklonili oznaku privatnosti zakazane obaveze ili sastanka, kliknite na zakazanu obavezu, a zatim na kartici Alatke za kalendar , kliknite na dugme privatno. Kalendarske stavke označene kao privatne uključuju ikona "Zaključaj" u prikazu kalendara ili pregleda .

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×