Kako da umetnem skenirane slike u programu OneNote?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: 


Ako imate OneNote 2013 i skener, možete dodati razne stvari Beležnica – stare fotografije, vizitkarte, potvrde, čak i žvrljotine na salveti. Ova funkcija nije pouzdana kao je trebalo da bude, naročito na 64-bitni mašine, tako da bismo odluku da biste ga uklonili iz programa OneNote 2016, ali postoje druge opcije za ubacivanje skenirane slike u programu OneNote 2016.

Postoji nekoliko drugih opcija za slanje skeniranih slika u OneNote:

  • Koristite Windows faks i skener za skeniranje datoteke na računar i zatim Umetnite ga u OneNote. Da biste koristili ovu funkciju, pretražite prozora „Windows faks i skener”.

  • Preuzmite Windows skeniranje iz Windows 10 prodavnice, skenirajte datoteku na računar, a zatim je umetnite u OneNote.

  • Preuzmite besplatnu aplikaciju Office Lens za Windows telefon, iPhone ili Android da biste pametni telefon koristili kao skener i slali slike u OneNote.

Ako biste hteli da u programu OneNote ponovo imate mogućnost dodavanja slika sa skenera, slobodno glasajte za to u usluzi UserVoice.

Savet: Ako nemate skener, možete da koristite pametni telefon i Office Lens aplikacije za Windows phone, iPhoneili Android za snimanje beležaka i informacija sa belih tabli, menija, znakova i bilo čega što ima mnogo teksta i šaljete slike u programu OneNote.

  1. Kliknite na stranicu tamo gde želite da se pojavi skenirana slika i izaberite stavke Umetni > Skenirana slika.

    Umetanje skeniranih slika u beleške

  2. Odaberite rezoluciju skeniranja tako što ćete izabrati stavku Veb kvalitet (najbolji izbor samo za prikaz na ekranu) ili Kvalitet štampanja (najbolji izbor ako planirate da odštampate stranicu). Skener vam takođe može prikazati dodatne opcije.

  3. Kliknite na dugme Umetni.

Ako ste skenirali sliku koja sadrži tekst, OneNote može da pročita i kopira tekst sa slike.

Napomena:  Skeniranje nije dostupno ako koristite 64-bitnu verziju programa OneNote u 64-bitnoj verziji operativnog sistema Windows.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×