Kako da proverim pravopis u Outlook.com ili Outlook na Vebu?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Neki programi e-pošte, kao što su Microsoft Outlook za Windows, uključite kontrolor pravopisa. Da biste proverili pravopis u Outlook.com i Outlook na vebu, međutim, moraćete da koristite Veb pregledač. Zato ne vidite dugme kontrolor pravopisa ili pravopisne postavke u Outlook.com ili Outlook na vebu.

Provera pravopisa je dostupan u Microsoft Edge, Internet Explorer 10 i novije verzije i trenutne verzije programa Firefox, Chrome i Safari. Proverite opcije za Veb pregledač da biste saznali više o tome kako da proverite pravopis.

Da biste saznali više o pregledačima koji su kompatibilni sa Outlook.com i Outlook na vebu, pogledajte naše Podržani pregledači.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Provera pravopisa pre slanja poruke

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×