Kako da pronađem Office 365 administratora?

Kada želite da se Office 365 administrator obrati agentu umesto vas, da promeni lozinku, izbriše nalog ili uradi nešto drugo, evo kome treba da se obratite:

  • Univerziteti i škole   : Obratite se timu za tehničku podršku. Na univerzitetima ili koledžima obično možete da pronađete vezu na sajtu univerziteta.

    U drugim školama možda postoji samo nekoliko osoba sa administratorskim dozvolama. Pitajte na nastavnika ili školskog administratora za mesto na koje bi trebalo da idete da biste dobili tehničku pomoć.

  • Velika preduzeća   : Obratite se internoj službi za pomoć/tehničkoj podršci.

  • Mala preduzeća   : Obratite se vlasniku preduzeća/suvlasniku. Administratorske dozvole često daju svom IT savetniku koji je zadužen sa kompletno održavanje poslovnog sistema.

Prema podrazumevanim postavkama, osoba koja se upiše i kupi pretplate za Office 365 za preduzeća dobija administratorske dozvole. Ta osoba može dodeliti administratorske dozvole drugim osobama radi pomoći prilikom upravljanja uslugom Office 365 za organizaciju.

Ako ne znate kome da se obratite za pomoć na poslu ili u školi, pitajte osobu koja vam je dala Office 365 korisnički nalog i lozinku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×