Kako da pristupite OneDrive postavkama

OneDrive centar aktivnosti olakšava pronalaženje izgubljenih ili datoteka koje nedostaju i otklanja probleme sinhronizacije. (Neuspele sinhronizacije pojaviće se u centru aktivnosti sa predlozima kako da rešite problem.) Centar aktivnosti je takođe mesto gde možete da vidite sva nedavna otpremanja i preuzimanja, kao i lokaciju sinhronizovanja datoteke. Takođe možete da dodirnete stavku „Više“ (tri tačke) sa strane da biste videli više opcija, kao što su „Postavke“, „Upravljanje skladištem“ i „Slanje povratnih informacija“.

Saveti: 

  • Ako na računaru imate podešen i OneDrive i OneDrive for Business, centru aktivnosti, postavkama, nalozima i menijima pauziranja pristupate na isti način, ali imajte na umu da promena u jednom ne utiče na drugo.

  • Ikona belog oblaka je za OneDrive, ikona plavog oblaka je za OneDrive for Business:
    Traka zadataka koja prikazuje OneDrive ikone  

  • Možda ćete morati da kliknete na strelicu Prikaži skrivene ikone Dugme „Prikaži skrivene ikone“. pored sistemske trake poslova da biste videli OneDrive ikone. Ako se ikona ne pojavi na sistemskoj traci poslova, OneDrive možda nije pokrenut. Kliknite na dugme Start, u polju za pretragu otkucajte OneDrive , a zatim u rezultatima pretrage izaberite stavku OneDrive .

Kako da otvorim OneDrive centar aktivnosti?

Kliknite na ikonu belog ili plavog OneDrive oblaka ili je dodirnite na sistemskoj traci poslova na traci zadataka da biste otvorili centar aktivnosti.

Kako mogu da pristupim OneDrive postavkama?

Kliknite na stavku Više (3 tačke) ili je dodirnite da biste pristupili dodatnim opcijama, a zatim izaberite stavku Postavke u meniju koji se pojavi.
Snimak ekrana pristupa postavkama za OneDrive

Kako da pauziram i/ili nastavim sinhronizaciju u usluzi OneDrive?

  1. Kliknite na ikonu belog ili plavog OneDrive oblaka ili je dodirnite na sistemskoj traci poslova na traci zadataka da biste otvorili centar aktivnosti.

  2. Kliknite na stavku Više (3 tačke) ili je dodirnite da biste pristupili dodatnim opcijama, a zatim izaberite stavku Pauziraj sinhronizovanje i izaberite na koliko dugo želite da pauzirate sinhronizaciju, odnosno izaberite stavku Nastavi sinhronizovanje.

Kako da zatvorim OneDrive?

  1. Kliknite na ikonu belog ili plavog OneDrive oblaka ili je dodirnite na sistemskoj traci poslova na traci zadataka da biste otvorili centar aktivnosti.

  2. Kliknite na stavku Više (3 tačke) ili je dodirnite da biste pristupili dodatnim opcijama, a zatim izaberite stavku Napusti OneDrive.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronalaženje pomoći na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u aplikaciji OneDrive ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili OneDrive for Business podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na ikonu OneDrive na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDrive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Saveti
Saopštavanje svoje lokacija može da nam pomogne da brže rešimo problem.

Sve je rešeno? Ako ste nam se obratili i OneDrive počne ponovo da radi, obavestite nas tako što ćete odgovoriti na e-poruku koju smo vam poslali.

Još tema pomoći za OneDrive for Business

Da biste se obratili OneDrive for Business podršci u OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje, prodrmajte uređaj da biste dobili pomoć. Da biste se obratili OneDrive for Business podršci sa PC ili Mac računara, otvorite centar aktivnosti, izaberite stavku Više > Pošalji povratne informacije > Ne sviđa mi se nešto

OneDrive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×