Kako da primenite školu sinhronizovanje podataka pomoću PowerSchool sinhronizacije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

PowerSchool je na Student informacije o sistemu (SIS) koji se integriše sa sinhronizacijom školu podataka (SDS). Koristite metod PowerSchool sinhronizacije, možete povezati direktno svoju SEKU pomoću na osnovu REST API obezbeđuje PowerSchool i sinhronizovanje podataka direktno umesto pomoću CSV datoteke. Da biste podesili SDS pomoću metoda PowerSchool sinhronizacije, sledite uputstva u ovom članku.

U ovoj temi:   

Preduslovi

Pre nego što započnete sinhronizaciju sa SDS pomoću metoda PowerSchool sinhronizacije, Pročitajte Pregled škola podataka sinhronizacije i proverite da li ispunjavate sledeći preduslovi:

 • Na Office 365 za obrazovanje zakupca

 • Dozvole za globalnog administratora

 • Atributi sinhronizovali sa sestru PowerSchool ne sme da sadrži bilo koji.

  Nevažeći znakovi

Napomena : Napomena: Podataka koje navodite putem sinhronizacije podataka škola može biti dostupne aplikacije nezavisnih dobavljača do svojih aplikacija, tako da možete da sinhronizujete samo podatke koje želite da učinite dostupnim ove trećim licima.

Instalirajte API za ostale dodatne komponente za PowerSchool

SDS mogli da pristupite podacima iz vaše PowerSchool SIS, morate da instalirate aplikaciju komponentu ispod unutar PowerSchool i dobili OAuth akreditive, pratite ove korake.

 1. Na lokalnom računaru, kreiranje XML datoteke instalaciji dodatne komponente pomoću sledećeg sadržaja i sačuvajte datoteku kao „plugin.xml”.

  <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
   
  <plugin xmlns="http://plugin.powerschool.pearson.com" 
  
      
  
  xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" 
  
      xsi:schemaLocation='http://plugin.powerschool.pearson.com plugin.xsd' 
  
  
  
      name="Microsoft School Data Sync" 
  
      version="1.0.0" 
  
      description="Plugin for PowerSchool REST 
  
  API for Microsoft SDS"> 
  
    <oauth></oauth> 
  
    <publisher name="Microsoft Corp."> 
  
      
  
  <contact email="sis@microsoft.com" /> 
  
    </publisher> 
  
  </plugin> 
  
 2. Prijavite se na PowerSchool administrator portala Veb lokaciju pomoću akreditiva administratora sistema.

 3. Na početnoj stranici, kliknite na sistem iz glavnog menija, a zatim idite na Postavke sistema > Dodatna komponenta za upravljanje konfiguracijom > Instaliranje.

 4. Unesite ili izaberite dodatne komponente instalacionu datoteku koju ste upravo kreirali (.xml), a zatim odaberite stavku Instaliranje.

  Dodatna komponenta će se pojaviti u odeljku Instalirali dodatne komponente na stranici Kontrolna tabla za upravljanje dodatnu komponentu . Uverite se da je omogućen dodatnu komponentu. Ako nije, odaberite opciju " Omogući " na stranici Kontrolna tabla za upravljanje dodatnu komponentu .

  Na stranici Kontrolna tabla za upravljanje dodatnu komponentu, uverite se da je programski dodatak omogućen.
 5. Izaberite stavku Podešavanje podataka da biste prikazali OAuth akreditive koje su generisane za dodatnu komponentu:

  Odaberite stavku „Konfiguracija podataka“ da biste prikazali OAuth akreditive za programski dodatak
 6. Zapis vrednosti za ID klijenta i Klijenta tajna tako da možete da unesete te akreditive kada kreirate školu informacije sinhronizacije profila.

Uverite se da su ostale krajnje tačke Internet pristupačan

Sinhronizovanje podataka Microsoft školu moraju biti u mogućnosti da dođete do škole PowerSchool servera. Da biste se uverili da je server dostupan, otvorite portovi 80 i 443 sa Interneta na PowerSchool server.

Da biste proverili valjanost ispravno podešen krajnje tačke, potvrdite izbor možete da otvorite PowerSchool servera Veb stranice sa Interneta. Na primer, u pregledaču posetite lokaciju https://<instance>.powerschool.com/public/ i http://<instance>.powerschool.com/public/.

Osnovni podaci o AADConnect primenu upozorenja

Ako konfigurišete školu sinhronizovanje podataka zakupca koji se sinhronizuju sa onpremises Active Directory kroz AADConnect, možda ćete primetiti povećava broj Disconnectors što je prikazano na miisclient. Ovo je rezultat Office 365 grupe koji se ne može da sinhronizuje nazad na AADConnect Metaverse i lokalnim Active Directory. Ova upozorenja ne imati nikakav negativan efekat na trenutni AADConnect primene i samo obezbedite informativna belešku na rezultujući sinhronizaciju otkazivanja. Ova upozorenja treba da očekujem u AADConnect posle omogućavanja sinhronizacije u SDS, kao jedan Office 365 grupa se kreira za svaku klasu sinhronizuje putem SDS.

Sinhronizovanje SIS podataka pomoću metod PowerSchool sinhronizacije

Pogledajte video zapis: Primena školu sinhronizovanje podataka

Video zapis o primeni sinhronizovanja školskih podataka

Nakon što ste instalirali dodatne komponente i postavljanje u programu access, kreiranje profila u programu Microsoft školu podataka sinhronizacija da sinhronizujete korisničke informacije.

SDS Access i prvi put prijavljivanja

 1. Da biste pristupili Portal za administraciju školu podataka sinhronizaciju pokretanje privatnih Veb pregledača, pomerite se do sds.microsoft.com i zatim se prijavite pomoću O365 globalnog administratorskog naloga.

 2. Ako je ovo prvi put prijavite u SDS, morate da odaberete opciju da omoguće/onemoguće SDS i Microsoft Classroom. Da biste omogućili školu sinhronizovanje podataka i nastavili sa podešavanjem, Uključi/isključi prekidač školu sinhronizovanje podataka na poziciju uključeno.

Snimak ekrana postavke u školi podataka sinhronizacija za sinhronizovanje podataka školu da uključite ili isključite.

Kreiranje sinhronizacije profila i sinhronizujete SIS podataka

 1. Kada škola sinhronizovanje podataka omogućen, kliknite na dugme + Dodaj profil sa leve strane okna za navigaciju da biste kreirali sinhronizacije profila.

  Dodavanje Profile_C3_20175211236
 2. Na stranici pre nego što počnete popunite obrazac po potrebi. Kada završite, kliknite na dugme Start.

  Pre nego što počnete - PowerSchool_C3_201752112132
  • Ime ovaj profil : Unesite ime za profil sinhronizacije. Ovo ime će se koristiti za identifikovanje sinhronizacije profila na kontrolnoj tabli SDS i nije moguće promeniti kada se dovrši Podešavanje profila.

  • Odaberite način sinhronizacije – izbor između 3 dostupno sinhronizacija metoda prikazane. Ako sinhronizujete pomoću PowerSchool, izaberite željenu opciju za PowerSchool API.

 3. Na stranici Opcije sinhronizacije , izaberite odgovarajuću opciju da biste kreirali novi korisnici ili sinhronizacija postojeće korisnike. Zatim dovršite izbore na stranici po potrebi.

  Sinhronizacija Opcije stranice PowerSchool_C3_201752113040

  • Postojeće korisnike – izaberite ovu opciju ako već imate korisnički nalozi kreiraju unutar O365 zakupcu za svaki od studente i nastavnike koji se nalaze unutar PowerSchool.

  • Novi korisnici – izaberite ovu opciju ako želite SDS da biste kreirali korisnički nalozi za sve studente i nastavnike koji se nalaze unutar PowerSchool.

  • Web Access URL - ovo je URL ADRESE za svoju PowerSchool SEKU koja je dostupna Internet.

  • Id klijenta – ovo je klijent Id snimljen u odeljku instalirate programski dodatak za PowerSchool REST API za ovog članka.

  • tajna klijenta , ovo je klijenta tajna snimljen u odeljku instalirate programski dodatak za PowerSchool REST API za ovog članka.

  • Izaberite domen za škole / odeljci -izaberite domen ovaj padajući meni koji želite da povežete škola i odeljcima kao oni se sinhronizuju sa PowerSchool. Ovaj Sufiks domena će se koristiti u svakom odeljku primarnu smtp adresu za odgovarajućoj grupi O365 što SDS kreira za svaki odeljak.

  • Izaberite školama da sinhronizujete - ova opcija omogućava vam da izaberete škola koju želite da sinhronizujete sa PowerSchool.

  • Izaberite školske godine - ovo je školske godine sa PowerSchool koje želite da sinhronizujete u okviru ovaj profil. Samo 1 školske godine možete sinhronizovati profilu.

  • Nastavnika i studenti su časovi u više škola – ako imate nastavnika ili učenika koja je povezana sa više od jedne školskog unutar PowerSchool, potvrdite izbor u ovom polju.

  • Svojstva školu – ovo su školu atribute sadržane PowerSchool koji SDS možete da sinhronizujete. Zatamnjeno atributi su potrebne atribute i moraju biti prisutni u PowerSchool za svaku školu da sinhronizujete. Dodatni atribute prikazane su opcionalni i možete sinhronizovati ako odaberete.

  • Svojstva sekcije - ovo su odeljak atribute sadržane PowerSchool koji SDS možete da sinhronizujete. Zatamnjeno atributi su potrebne atribute i moraju biti prisutni u PowerSchool za svaki odeljak za sinhronizaciju. Dodatni atribute prikazane su opcionalni i možete sinhronizovati ako odaberete.

  • Sinhronizacija opcija za prikazivanje ime grupe odeljaka - provere ovo polje za će omogućiti nastavnici da biste kontrolisali u odeljku ime za prikaz nakon prvog sinhronizacije i Sprečavanje zamene odeljak DisplayName promene koje su nastavnici SDS.

  • Opcije licenci – provere ovo polje za će dodelite Učionicom pregled licencu za sve studente i nastavnike koji se nalaze unutar CSV datoteke. Ovo će te korisnike da odobrite pristup Microsoft Classroom.

  • Intune za obrazovanje - provere ovo polje za će dozvole svih studenata i nastavnika za Intune za obrazovanje. Ovo će takođe automatski Kreiraj nekoliko podrazumevane grupe koju možete koristiti u okviru na Intune za obrazovanje aplikaciju.

 4. Na stranici sa opcijama nastavnika izaberite odgovarajući identitet koje se podudaraju sa opcije potvrdite nastavnika svojstva su izabrane, a zatim kliknite na dugme dalje.

  Options_C3_201752121124 nastavnika

  • Primarni ključ (cilj direktorijuma) – ovo je atribut korisnika u Azure AD se koristi za SDS identiteta koji se podudaraju. Pogledajte koji se podudaraju identitet video za dodatne informacije o tome kako da biste izabrali odgovarajući ciljne directory atribut i ispravno konfigurisanje identiteta koje se podudaraju sa postavkama za nastavnika.

  • Domen (opcionalno) – ovo je opcionalno domena vrednost koja možete da dodate na izabrani izvor Directory atribut da biste dovršili vaše nastavnika identiteta koji se podudaraju. Ako treba da se podudara sa atribut UserPrincipalName ili pošte, morate imati uključen u niski za domen. Vaš izvornog atributa mora ili već uključuju domena ili možete da ih dodate odgovarajući domen za izvor atribut pomoću ovog padajućeg menija.

  • Primarni ključ (izvor direktorijuma) – to je atribut nastavnika u PowerSchool se koristi za SDS identiteta koji se podudaraju. Pogledajte koji se podudaraju identitet video za dodatne informacije o tome kako da biste izabrali odgovarajući izvor directory atribut i ispravno konfigurisanje identiteta koje se podudaraju sa postavkama za nastavnike.

 5. Na stranici sa opcijama Student , izaberite odgovarajuće identiteta koje se podudaraju sa opcijama, potvrdite studenta svojstva su izabrane, a zatim kliknite na dugme dalje.

  Studentski opcije Page_C3_201752123140
  • Primarni ključ (izvor direktorijuma) – to je atribut učenika u PowerSchool se koristi za SDS identiteta koji se podudaraju. Pogledajte koji se podudaraju identitet video za dodatne informacije o tome kako da biste izabrali odgovarajući izvor directory atribut i ispravno konfigurisanje identiteta koje se podudaraju sa postavkama za nastavnike.

  • Primarni ključ (cilj direktorijuma) – ovo je atribut korisnika u Azure AD se koristi za SDS identiteta koji se podudaraju. Pogledajte koji se podudaraju identitet video za dodatne informacije o tome kako da biste izabrali odgovarajući ciljne directory atribut i ispravno konfigurisanje identiteta koje se podudaraju sa postavkama za student.

  • Domen (opcionalno) – ovo je opcionalno domena vrednost koja možete da dodate na izabrani izvor Directory atribut da biste dovršili vaše Student identiteta koji se podudaraju. Ako treba da se podudara sa atribut UserPrincipalName ili pošte, morate imati uključen u niski za domen. Vaš izvornog atributa mora ili već uključuju domena ili možete da ih dodate odgovarajući domen za izvor atribut pomoću ovog padajućeg menija.

 6. Na stranici Pregled uverite se da ste napravili odgovarajući izbor. Ako nema dodatne promene je potrebno, izaberite stavku Kreiranje profila.

  Pregledajte stranicu PowerSchool_C3_201752123513

Video: Kako da se podudara sa izvora i cilja atribute za sinhronizaciju

Za razne primere koje se podudaraju sa logike uspeha i neuspeha za sinhronizaciju, pogledajte identiteta koji se podudaraju video zapis:

Video Matric koje se podudaraju sa identitetom

Srodne teme

Pregled sinhronizovanje podataka škola
školu sinhronizovanje podataka potrebne atribute za PowerSchool sinhronizacije

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×