Kako da primenite školu sinhronizovanje podataka pomoću CSV datoteke

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Vrednosti razdvojene zarezom (CSV) datoteke možete da koristite sa sinhronizacijom školu podataka (SDS) za uvoz i sinhronizovanje Student informacije o sistemu (SIS) podataka u Office 365. SDS možete sinhronizovati studente, nastavnike, škole, odeljke i spiska informacije iz vaše SIS Azure Active Directory i Office 365. Pomoću ovog metoda će izvoz ili kreiranje šest CSV datoteke iz SIS podataka, Podešavanje sinhronizacije profila i otpremi na CSVs SDS za obradu.

U ovoj temi:   

Pre nego što počnete

Pre nego što počnete da sinhronizujete sa SDS pomoću metoda CSV uvoz, Pročitajte Pregled škola podataka sinhronizacije.

Proverite da li ispunjavate sledeći preduslovi:

 1. Na Office 365 za obrazovanje zakupca.

 2. Globalnog administratorskog naloga sa tom licencom Učionicom pregled primenjuje

Napomena : Podatke koje navodite putem sinhronizacije podataka škola može biti dostupne aplikacije nezavisnih dobavljača do svojih aplikacija tako da možete da sinhronizujete samo podatke koje želite da učinite dostupnim ove trećim licima.

Kreiranje sinhronizacije profila i uvezite CSV datoteke

Pogledajte video zapis: Primena školu sinhronizovanje podataka

Video zapis o primeni sinhronizovanja školskih podataka

Uverite se da ste kreirali šest CSV datoteke i oni su spremni za upotrebu. Zatim sledite ove korake za uvoz datoteke i kreiranje sinhronizacije profila. Sinhronizacija profil je grupe opcija i postavki koristi SDS da sinhronizujete CSV podataka koje planirate da otpremite. Možete da kreirate više sinhronizacije profila u roku od jednog Office 365 zakupca.

SDS Access i prvi put prijavljivanja

 1. Da biste pristupili Portal za administraciju školu podataka sinhronizaciju pokretanje privatnih Veb pregledača, pomerite se do sds.microsoft.com i zatim se prijavite pomoću O365 globalnog administratorskog naloga.

 2. Ako je ovo prvi put prijavite u SDS, morate da odaberete opciju da omoguće/onemoguće SDS i Microsoft Classroom. Da biste omogućili školu sinhronizovanje podataka i nastavili sa podešavanjem, Uključi/isključi prekidač školu sinhronizovanje podataka na poziciju.

  Snimak ekrana postavke u školi podataka sinhronizacija za sinhronizovanje podataka školu da uključite ili isključite.

Kreiranje sinhronizacije profila i otpremite CSV datoteke

 1. Kada škola sinhronizovanje podataka omogućen, kliknite na dugme +Dodali profil sa leve strane okna za navigaciju da biste kreirali sinhronizacije profila.

  Snimak ekrana koji prikazuje da kreirate novi profil
 2. Na stranici pre nego što počnete popunite obrazac po potrebi. Kada završite, kliknite na dugme Start.

  Snimak ekrana pre nego što počnete stranice
  • Ime ovaj profil : Unesite ime za profil sinhronizacije. Ovo ime će se koristiti za identifikovanje sinhronizacije profila na kontrolnoj tabli SDS i nije moguće promeniti kada se dovrši Podešavanje profila.

  • Odaberite način sinhronizacije – izbor između 3 dostupno sinhronizacija metoda prikazane. Ako sinhronizujete pomoću CSV datoteke, izaberite željenu opciju za CSV datoteke.

 3. Na stranici Opcije sinhronizacije , izaberite odgovarajuću opciju da biste kreirali novi korisnici ili sinhronizacija postojeće korisnike. Zatim kliknite na dugme Otpremi datoteke za otpremanje 6 CSV datoteke. Kad otpremi, dovršite izbore na stranici po potrebi.

  Snimak ekrana Sinhronizuj Opcije stranice
  • Postojeće korisnike – izaberite ovu opciju ako već imate korisnički nalozi kreiraju unutar O365 zakupcu za svaki od studente i nastavnike koji se nalaze unutar CSV datoteke.

  • Novi korisnici – izaberite ovu opciju ako želite SDS da biste kreirali korisnički nalozi za sve studente i nastavnike koji se nalaze unutar CSV datoteke.

  • Dugme otpremanje datoteke – kliknite na ovo dugme da biste otpremili 6 CSV datoteke. Posle otpremanja SDS će izvršiti testove kratak provere valjanosti da biste se uverili da su datoteka ispravno oblikovana. Ako provera valjanosti prolazi, datoteka će otpremljene u sinhronizacije profila.

  • Izaberite domen za škole / odeljci -izaberite domen ovaj padajući meni koji želite da povežete škola i odeljcima nalazi unutar CSV datoteke. Ovaj Sufiks domena će se koristiti u svakom odeljku primarnu smtp adresu za odgovarajućoj grupi O365 što SDS kreira za svaki odeljak.

  • Svojstva školu – posle otpremanja CSV datoteke, atribute nalazi unutar vaše School.csv će biti automatski-izabrana. Trebalo bi da proverite valjanost atribute izabrana Evo iste atribute koji se nalaze u vaš School.csv

  • Svojstva sekcije - posle otpremanja CSV datoteke, sa atributima koje se nalaze u okviru vaše Student.csv će biti automatski izabran. Trebalo bi da proverite valjanost atribute izabrana Evo iste atribute koji se nalaze u vaš School.csv

  • Sinhronizacija opcija za prikazivanje ime grupe odeljaka - provere ovo polje za će omogućiti nastavnici da biste kontrolisali u odeljku ime za prikaz nakon prvog sinhronizacije i Sprečavanje zamene odeljak DisplayName promene koje su nastavnici SDS.

  • Opcije licenci – provere ovo polje za će dodelite Učionicom pregled licencu za sve studente i nastavnike koji se nalaze unutar CSV datoteke. Ovo će te korisnike da odobrite pristup Microsoft Classroom.

  • Intune za obrazovanje - provere ovo polje za će dozvole svih studenata i nastavnika za Intune za obrazovanje. Ovo će takođe automatski Kreiraj nekoliko podrazumevane grupe koju možete koristiti u okviru na Intune za obrazovanje aplikaciju.

 4. Na stranici sa opcijama nastavnika izaberite odgovarajući identitet koje se podudaraju sa opcije potvrdite nastavnika svojstva su izabrane, a zatim kliknite na dugme dalje. Snimak ekrana nastavnika Opcije stranice

  • Primarni ključ (izvor direktorijuma) – to je atribut nastavnika u CSV datoteku koristi za SDS identiteta koji se podudaraju. Pogledajte koji se podudaraju identitet video za dodatne informacije o tome kako da biste izabrali odgovarajući izvor directory atribut i ispravno konfigurisanje identiteta koje se podudaraju sa postavkama za nastavnike.

  • Primarni ključ (cilj direktorijuma) – ovo je atribut korisnika u Azure AD se koristi za SDS identiteta koji se podudaraju. Pogledajte koji se podudaraju identitet video za dodatne informacije o tome kako da biste izabrali odgovarajući ciljne directory atribut i ispravno konfigurisanje identiteta koje se podudaraju sa postavkama za nastavnika.

  • Domen (opcionalno) – ovo je opcionalno domena vrednost koja možete da dodate na izabrani izvor Directory atribut da biste dovršili vaše nastavnika identiteta koji se podudaraju. Ako treba da se podudara sa atribut UserPrincipalName ili pošte, morate imati uključen u niski za domen. Vaš izvornog atributa mora ili već uključuju domena ili možete da ih dodate odgovarajući domen za izvor atribut pomoću ovog padajućeg menija.

 5. Na stranici sa opcijama Student , izaberite odgovarajuće identiteta koje se podudaraju sa opcijama, potvrdite studenta svojstva su izabrane, a zatim kliknite na dugme dalje. Studentski opcije page_C3_2017430231613

  • Primarni ključ (izvor direktorijuma) – to je atribut učenika u CSV datoteku koristi za SDS identiteta koji se podudaraju. Pogledajte koji se podudaraju identitet video za dodatne informacije o tome kako da biste izabrali odgovarajući izvor directory atribut i ispravno konfigurisanje identiteta koje se podudaraju sa postavkama za nastavnike.

  • Primarni ključ (cilj direktorijuma) – ovo je atribut korisnika u Azure AD se koristi za SDS identiteta koji se podudaraju. Pogledajte koji se podudaraju identitet video za dodatne informacije o tome kako da biste izabrali odgovarajući ciljne directory atribut i ispravno konfigurisanje identiteta koje se podudaraju sa postavkama za student.

  • Domen (opcionalno) – ovo je opcionalno domena vrednost koja možete da dodate na izabrani izvor Directory atribut da biste dovršili vaše Student identiteta koji se podudaraju. Ako treba da se podudara sa atribut UserPrincipalName ili pošte, morate imati uključen u niski za domen. Vaš izvornog atributa mora ili već uključuju domena ili možete da ih dodate odgovarajući domen za izvor atribut pomoću ovog padajućeg menija.

 6. Na stranici Pregled uverite se da ste napravili odgovarajući izbor. Ako nema dodatne promene je potrebno, izaberite stavku Kreiranje profila.

Da biste automatizovali proces sinhronizacije nakon podešavanja sinhronizacije profila, možete da instalirate Microsoft kompleta alatki sinhronizacije u školi podataka. Ova alatka vam pomaže da kreirate automatizovani sinhronizovanja između CSV datoteka i Office 365, a mogu da se koriste da biste potvrdili CSV datoteku podataka. Više informacija potražite u članku instaliranje Microsoft kompleta alatki sinhronizacije u školi podataka.

Video: Kako da se podudara sa izvora i cilja atribute za sinhronizaciju

Za razne primere koje se podudaraju sa logike uspeha i neuspeha za sinhronizaciju, pogledajte identiteta koji se podudaraju video zapis:

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Srodne teme

Pregled škola sinhronizovanje podataka
instalirajte komplet alatki za sinhronizovanje podataka škola
CSV datoteke za sinhronizovanje podataka škola
Kako da primenite školu sinhronizovanje podataka pomoću PowerSchool sinhronizacije
školu sinhronizovanje podataka potrebne atribute za sinhronizaciju PowerSchool
Kako da primenite školu sinhronizovanje podataka pomoću pametno sinhronizacija
Kako da primenite škola sinhronizovanje podataka pomoću OneRoster CSV datoteke
greške pri sinhronizaciji podataka škola i rešavanje problema

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×