Kako da pošaljem povratne informacije o sistemu Microsoft Office?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Imate komentar ili predlog za Microsoft Office? Potrebne su nam povratne informacije kao pomoć u obezbeđivanju sjajnih proizvoda. Možete da date povratne informacije na nekoliko različitih načina.

Ideje za nove funkcije

UserVoice je zvanično polje za predloge za Microsoft Office. U nastavku kliknite na vezu za proizvod za koji želite da ostavite povratne informacije, a zatim pretražite da biste videli da li neko drugi već ostavio te povratne informacije. Ukoliko jeste, možete da dodate svoje komentare i glasate za predlog te osobe. Glasovi su sjajan način da korisnici stave do znanja koliko su im važni određena ideja ili predlog.

Napomena: UserVoice je 3 lokacija proizvođača, nije u vlasništvu ili da upravlja Microsoft.

Komentari na postojeće verzije

Answers zajednica je najbolje mesto da postavite pitanja ili ostavite komentare na postojeće verzije ili pročitate komentare i odgovore od drugih. U dolenavedenoj tabeli kliknite na vezu za proizvod u vezi sa kojim imate pitanja ili komentare. Kada otvorite Answers zajednicu, možete da pretražite postojeće diskusije ili započnete svoje sa drugim korisnicima i stručnjacima za proizvod.

Bilo da su dobri ili loši, najbrži način da pošaljete komentare projektantima jeste direktno iz bilo koje Office aplikacije. A ukoliko želite, možete nam čak i reći svoju adresu e-pošte u slučaju da treba da vam se obrate radi pojašnjavanja. Oni čitaju sve povratne informacije.

U Office 2016 aplikaciji, izaberite stavke Datoteka > Povratne informacije.

Izaberite stavke Datoteka > Povratne informacije da biste korporaciji Microsoft preneli komentare ili predloge o programu Excel

Kliknite na odgovarajuće dugme i popunite obrazac.

Napomena: Ako ste korisnik verzije na engleskom jeziku i izaberete stavku Imam predlog, bićete usmereni na sajt UserVoice, što vam olakšava da vidite šta su drugi predložili i da glasate za njihove ideje – ili da pokrenete svoju. Za sve druge jezike, kada izaberete stavku Imam predlog, videćete obrazac koji možete da popunite.

Ako ne vidite opciju „Povratne informacije“ ili ako koristite stariju verziju sistema Office, trebalo bi da koristite UserVoice za predloge za funkcije ili Answers zajednicu za postavljanje pitanja.

UserVoice

Odgovori

Word

Word

Excel

Excel

PowerPoint

PowerPoint

OneNote

OneNote

Outlook

Outlook

Access

Access

Mogu da pružim povratne informacije direktno iz aplikacije tako što ćete otići na prikazu "backstage" (prikaz vidite kada prvi put otvorite aplikaciju koja vam omogućava da otvorite datoteku ili kreirajte novi), dodirnuti korisničko ime u gornjem desnom uglu i izabrati Postavke. Kada se nalazite u prozoru postavke, pomerite se nadole ka dnu i izaberite stavku Pošalji povratne informacije.

Ako biste radije da koristite UserVoice ili forumima odgovore za pružanje povratnih informacija, evo veza za Android:

UserVoice

Odgovori

Word

Word

Excel

Excel

PowerPoint

PowerPoint

OneNote

OneNote

Outlook

Outlook

Bilo da su dobri ili loši, najbrži način da se obratite projektantima jeste direktno iz bilo koje Office Online aplikacije. A ukoliko želite, možete nam čak i reći svoju adresu e-pošte u slučaju da treba da vam se obrate radi pojašnjavanja. Oni čitaju sve povratne informacije.

U programu Outlook na vebu kliknite na ikonu povratne informacije u gornjem desnom uglu (izgleda smeška).

U bilo kojoj drugoj Office Online aplikaciji izaberite stavku Pomozite da se unapredi Office u donjem desnom uglu prozora. Kliknite na odgovarajuće dugme i popunite obrazac.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×