Kako da kreiram listu u programu Word Online?

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

  1. Tip * (zvezdica) ili Shift + Ctrl + L da biste započeli listu sa znakovima za nabrajanje ili 1. da biste započeli numerisanu listu, a zatim pritisnite taster RAZMAKNICA ili taster TAB.

  2. Otkucajte neki tekst.

  3. Pritisnite taster ENTER da biste dodali sledeću stavku liste.

    Word Online automatski umeće sledeći znak za nabrajanje ili broj.

  4. Da biste završili listu, pritisnite dvaput taster ENTER ili pritisnite taster BACKSPACE da biste izbrisali poslednji znak za nabrajanje ili broj na listi.

    Savet : Različite stilove znakova za nabrajanje i numerisanja možete koristiti tako što ćete kliknuti na strelicu pored stavki Početak>Pasus>Znakovi za nabrajanje ili Početak>Pasus>Numerisanje i izabrati novi stil.

Više o listama

Prilagođavanje proreda između znakova za nabrajanje na listi

Promena znakova za nabrajanje u brojeve

Promena stila znakova za nabrajanje

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×