Kako da izvršim nadogradnju na Office 2016?

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Office 2007 i Office za Mac 2011 neće biti podržano posle 10 oktobar 2017. To znači da ako imate jednokratnu kupovinu sistema stariju verziju sistema Office ili postojeću Office 365 pretplatu, trebalo bi da razmislite o nadogradnji na Office 2016.

Ako imate pretplatu na Office 365 za preduzeća , pogledajte članak nadogradnje na Office 2016 pomoću usluge Office 365 za preduzeća

Napomena : Ako niste sigurni koju verziju sistema Office imate, pročitajte članak Koju verziju sistema Office koristim?

Kako da nabavite Office 2016

Kako izvršiti nadogradnju na Office 2016 zavisi od toga ako imate pretplatu na Office 365 ili jednokratnu kupovinu sistema Office, kao što su starijih verzija sistema Office Home i Student ili Office Home i Business.

Office 365 planovi pretplate

Office 2016 je već uključeno u vašu pretplatu. Ako želite da instalirate 64-bitnu verziju ili instaliranje sistema Office na drugom jeziku, sledite uputstva korak po korak za Instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru. U suprotnom, koristite sledeće korake da biste instalirali Office 2016.

  1. Idite na sajt www.office.com/myaccount.

  2. Prijavite se pomoću vaše Microsoft nalog. (Ovo je nalog već povezan sa verzijom sistema Office).

  3. Na stranici „Moj Office nalog“ izaberite stavku Instaliraj.

Proces za deinstaliranje sistema Office 2013 i instaliranje sistema Office 2016 može da potraje. Kada se instalacija dovrši, videćete video dobrodošlice koji objašnjava kako da pronađete aplikacije i pokrenete Office 2016.

Jednokratna kupovina

Ako imate jednokratnu kupovinu sistema Office 2013, Office 2010 ili Office 2007, moraćete da kupite pretplatu na Office 365 ili neku od Office 2016 pakete proizvoda kao što su Office Home & Student 2016.

Veza za kupovinu sistema Office Veza za besplatno isprobavanje sistema Office 365 Home

Srodne teme

Kada da se najnovije funkcije u sistemu Office 2016 za Office 365?
Ispravke za instaliranje sistema Office

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×