Kako OneDrive čuva podatke u oblaku

Kako OneDrive čuva podatke u oblaku

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete kontrolisati podataka. Kada unesete podatke u OneDrive, ostaju vlasnik podatke. Dodatne informacije o vlasništvo nad podataka potražite u članku Office 365 privatnosti po svom dizajnu.

Kako mogu da obezbeđivanje podataka

Evo nekih stvari koje možete da uradite da biste poboljšali zaštitu datoteka u OneDrive:

  • Kreirajte jaku lozinku. Proverite jačinu lozinku.

  • Dodajte informacije o bezbednosti u Microsoft nalog. Možete da dodate informacije kao što su broj telefona, alternativna e-adresa i bezbednosno pitanje i odgovor. Na taj način, ako ikada zaboravite lozinku ili vam hakuju nalog, možemo da iskoristimo bezbednosne informacije da bismo potvrdili vaš identitet i pomogli vam da se vratite na svoj nalog. Idite na stranicu informacije o bezbednosti.

  • Koristite dva faktora verifikaciju. Ona pomaže u zaštiti naloga jer je neophodno da unesete dodatni bezbednosni kôd kad god se prijavljujete na uređaju koji nije pouzdan. Drugi faktor možete izvršiti putem telefonskog poziva, tekstualnu poruku ili aplikacije. Dodatne informacije o dva koraka verifikaciju, pogledajte Kako da koristite dva koraka verifikaciju pomoću Microsoft naloga.

  • Prijavite se u Office 365. Pretplate na Office 365 vam pruža Više opcija zaštita od virusa i Internet kriminala i načina za oporavak datoteka iz zlonamernog napadima.

Kako bismo prema podataka

Microsoft inženjera administriranje OneDrive Korišćenje Windows PowerShell console koja zahteva potvrda identiteta sa dva faktora. Možemo da izvršite svakodnevne zadatke tako što ćete pokrenuti tokovi posla tako da možete brzo da odgovore na nove situacije.

Nema inženjera ima stoji pristup usluzi. Kada inženjera potreban pristup, su mora da ga zatraže. Prihvatljivosti je potvrđen izbor, a ako odobren pristup inženjera, to je samo tokom ograničenog vremena.

Zaštićena u pokretu i ostalo

Zaštićena u pokretu

Kada prolazi podataka u uslugu sa klijenata, kao i između centrima podataka, zaštićen pomoću prenosa nivo bezbednosti (TLS) šifrovanje. Samo da dozvoljavaju bezbednog pristupa. Ne dozvoli ovlašćene veze putem HTTP, ali umesto toga preusmeravanje na HTTPS.

Zaštićene na ostale

Fizičke zaštite: samo ograničen broj od suštinskog značaja osoblje možete da pristupite centrima podataka. Svoj identitet su verifikovani sa više faktora potvrde identiteta, uključujući pametne kartice i biometriju. Postoje lokalni bezbednosni službenici senzore i kamere. Obaveštenja za otkrivanje ometanja nadgledanje neobiиnih aktivnosti.

Zaštita mreži: mreža i identitetima su izolovani od korporacije Microsoft mrežu. Zaštitni zidovi ograničite saobraćaj u okruženju sa neovlašćenog lokacija.

Bezbednost aplikacije: inženjera koji funkcije pratite životni ciklus razvoja bezbednosti. Automatsko i ručno analiza identifikovanja mogućih slabosti. Microsoft centar za bezbednost odgovor pomaže trijaža dolazne ranjivost izveštaje i proverite olakšice. Kroz Microsoft Cloud baza nagrada uslove, ljudi širom sveta da novac po izveštavanja slabosti.

Zaštite sadržaja: svaki datoteka je šifrovana na ostale jedinstvene AES256 ključem. Ove jedinstvene tastere su šifrovani sa skupom master ključeva koji su uskladišteni u bezbednom skladištu Azure ključ.

Windows zaštitnik malvera mašina skenira dokumente u vreme preuzimanja za sadržaj koji se podudaraju potpisa AV (ažurira po satu).

Izuzetno dostupna, uvek mogu oporaviti

Naš centrima podataka su geo distribuira u okviru region i otporni. Podaci se preslikano u najmanje dve različite Azure regiona, koje su najmanje nekoliko 100 milja, što omogućava da smanjivanju uticaj katastrofu ili gubitka unutar oblasti.

U slučaju ransomware sličnosti, možete da Vrati izbrisane datoteke iz OneDrive korpa za otpatke ili vraćanje prethodne verzije datoteke u OneDrive. Kao korisnik premium, takođe možete da vratite u prethodno stanje celu OneDrive u bilo kom trenutku u poslednjih 30 dana.

Stalno validacija

Stalno smo nadgledate naše centrima podataka da biste ih zadržali ispravan i bezbedne. Na taj način sa zalihama. Agent zaliha izvršava stanje uhvatite na svakom računaru.

Kad imamo popis, možete nadgledati i remediate ispravnosti mašine. Kontinuirani primenu osigurava da svaki računar dobija zakrpe ažurirani antivirusni potpisa i poznatu ispravnu konfiguraciju sačuvana. Primena logike obezbeđuje smo samo zakrpu ili rotirali se određeni procenat mašinama odjednom.

Office 365 „Crveni tim” u okviru Microsoft sastoji se od ometanja specijalista. Izgledaju za svaku priliku da dobije neovlašćenog pristupa. „Plavo tim” se sastoji od odbrane inženjera koji se fokusiraju se na sprečavanje, za otkrivanje i oporavak. Oni prave smetnje tehnologije za otkrivanje i odgovora. Da biste prati learnings bezbednost timova korporacije Microsoft, pogledajte bezbednosti Office 365 (blog).

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronalaženje pomoći na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u aplikaciji OneDrive ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili OneDrive for Business podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na ikonu OneDrive na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDrive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Imate povratne informacije?
OneDrive UserVoice je mesto za predloge funkcija koje želite da dodamo u OneDrive. Iako ne možemo da garantujemo određene funkcije ili termine, odgovorićemo na svaki predlog sa najmanje 500 glasova.

Idite na OneDrive UserVoice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×