Kako Office 365 komercijalni klijenti mogu da dobiju rani pristup novim funkcijama u sistemu Office 2016

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako ste administrator organizacije koja ima plan za Office 365 komercijalne pretplatu koja uključuje Office, kao što su Office 365 ProPlus, korisnici mogu da pruže rano pristup nove funkcije programa Office 2016 za Stoni računari Windows tako što ćete odlučuje u programu Prvog izdanja . Da biste dobili najraniji pristup nove funkcije sa prvog izdanja, organizaciju mora da Mesečne kanala. Ako ste konfigurisali za prvo izdanje i Mesečni kanal, dobićete rano pristup nove funkcije do Mesečni kanal (izabrani korisnici) izdanja.

Mesečni kanal (izabrani korisnici) gradi pružaju za izabrane korisnike sa verzije sistema Office koji sadrže istih funkcija u isto vreme, kao i one koje su dostupne za Office 365 potrošačke pretplatnika koje učestvuju u Mesečni kanal (izabrani korisnici) nivo Office Iznutra programa.

Važno : Ako imate pretplatu na Office 365 Home, Office 365 Personal ili Office 365 University, nemojte pratiti ove korake. Umesto toga, posetite veb sajt Office Insider da biste se upisali i preuzeli Office Insider verzije.

Napomena : Imena nivoe za Office Insider program promenio, počev od septembra 2017. Više informacija potražite u članku promene na nivou imena sporo/brzo za iznutra Office za Windows računare.

Instaliranje mesečne kanala (ciljni) verzije sistema Office 2016 pomoću prvog izdanja

Koristite sledeće korake da biste omogućili prvo izdanje i korisnicima instalira Mesečni kanal (izabrani korisnici) verzije sistema Office za Windows računara sa Office 365 portala.

 1. Da biste omogućili „Prvo izdanje“, uključujući i zadavanje koji korisnici bi trebalo da budu deo „Prvog izdanja“, pratite ove korake.

 2. Kad to uradite, iz Office 365 centra administracije idite na Office softver > Postavke za preuzimanje softvera.

 3. Na stranici softver Preuzimanje postavki , u okviru softver za računar i mobilne uređaje, uverite se da Office je na u odeljku 2016 računare i mobilne aplikacije i da li je izabrana svakog meseca (mesečni kanala) .

 4. Kada završite, recite korisnicima da https://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx i prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga. Kada se korisnik se prijavite, korisnika trebalo bi da vidite izbor da biste instalirali Office uz novi 2016 aplikacije i trebalo bi da vidite sledeću poruku:

  Administrator je omogućio „Prvo izdanje“, tako da imate rani pristup najnovijim funkcijama sistema Office.

  Na ovoj stranici korisnik bi trebalo da izabere stavku Instaliraj kako bi započeo instalaciju.

Ako primenite Office za korisnike, možete da koristite Alatka za primenu programskog paketa Office 2016 da date korisnicima iste napravi prvo izdanje programa Office pruža gorenavedene korake. Da biste to uradili, sledite korake u sledećem odeljku, ali koristite Insiders za postavku kanala.

Napomena : Na prethodnu postavku kanala od FirstReleaseCurrent i dalje funkcioniše.

Instaliranje iznutra verzije sistema Office 2016

Ako želite da omogućite neki od vaših korisnika, kao što su testeri u IT sektor, pristup najraniji pregled pravi objavila češće, možete da instalirate verzije na nivou iznutra Office iznutra programa. Morate da koristite Alatka za primenu programskog paketa Office da biste instalirali ove pregled verzije sistema Office. Korisnici ne možete da instalirate iznutra nivo pravi sa Office 365 portala.

Važno : Nivo iznutra je deo Office Insider potrošačke program i nije podržana za korišćenje preduzeća. Ovaj nivo je najbolje za korisnike koji želite da koristite najraniji pregled verzije, objavila češće da identifikujete problema, navedite povratne informacije da bi Office bolje, i ne smeta rizik u korišćenju nepodržane verzije. Tako što ćete odabrati nivo iznutra slažete se da programa uslovima, koja zamenjuje vaše korporacijom Microsoft da biste koristili Office.

 1. Preuzmite najnovije verzije sistema Office 2016 alatka za primenu iz Microsoft Download Center.

 2. Dvaput kliknite na OfficeDeploymentTool.exe da biste izdvojili datoteku Setup.exe i probnu datoteku configuration.xml.

 3. Koristite uređivač teksta (na primer Beležnicu) da biste uredili datoteku configuration.xml na sledeći način:

  <Configuration>
  <Add OfficeClientEdition="32" Channel="InsiderFast">
  <Product ID="O365ProPlusRetail">
  <Language ID="en-us" />
  </Product>
  </Add>
  </Configuration>

  Ovo se instalira 32-bitnu verziju sistema Office 365 ProPlus na engleskom jeziku iz na Office sadržaja isporuke mreže (CDN) na Internet. Office će se automatski ažurira i iz na CDN kada nove napravi nivoa iznutra je dostupna.

  Napomene : 

  • Ako želite da instalirate 64-bitnu verziju sistema Office, koristite 64 za OfficeClientEdition postavku.

  • Ako imate Office 365 Business ili Office 365 Business Premium plan, u datoteci configuration.xml kao ID proizvoda koristite vrednost O365BusinessRetail, a ne O365ProPlusRetail.

  Više informacija o configuration.xml datoteka postavki, uključujući kako da instalirate Project ili Visio (ako imate pretplatu na njihovih proizvoda), pogledajte članak Opcije konfiguracije za Office 2016 alatka za primenu.

 4. Kopirajte datoteke setup.exe i configuration.xml na računar na kojem želite da instalirate Office. Potrebno je da imate internet vezu da biste instalirali Office.

  Napomena : Ako je Office već instaliran na računaru, deinstalirajte Office i ponovo pokrenite računar pre izvršavanja sledećeg koraka.

 5. Pomoću komandne linije sa punim privilegijama idite u fasciklu u koju ste kopirali datoteke i pokrenite sledeću komandu:

  Setup.exe /configure configuration.xml

  Tako ćete kopirati Office datoteke sa CDN mreže na računar i započeti instalaciju.

 6. Kada se instalacija dovrši, otvorite Office aplikacije, kao što su Word, i izaberite stavke datoteka > nalog. U odeljku Informacije o proizvodu trebalo bi da vidite tekst koji sadrži „Office iznutra”.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×