Kaizala javne grupe

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Javna grupa Kaizala dozvolili preduzeća za izlaganje jedan kanal na Kaizala gde mogu da se povežu privatno sa velikim skupom Kaizala pretplatnike da:

  • deljenje i prima informacije i obezbeđuju ispravke

Kreiranje javne grupe

  • Na portalu za upravljanje Kaizala iz na levoj traci za navigaciju, odaberite stavku Javno grupe, a zatim Kreiraj novi, unesite grupu slike i informacije, i kliknite ili dodirnite Kreiraj.

    Snimak ekrana: Kreiranje javnoj grupi stranice

Kada se kreira javnoj grupi, možete da dodate više administratori i članovi.

Dodavanje pretplatnika

Nakon što kreirate javnoj grupi, možete da dodate pretplatnika javnu grupu. Nakon toga na pretplatnika, oni će početi da biste videli javne groupin u Kaizala.

  • Da biste dodali pretplatnika, izaberite javnu grupu i kliknite na dugme Dodaj pretplatnika. Možete dodati samo pretplatnika pomoću CSV datoteke. Ovo vam omogućava da masovno Dodavanje pretplatnika.

  • Na stranici Dodavanje pretplatnika , preuzimanje CSV predloška i pratite oblikovanje da biste dodali na pretplatnika. Sačuvajte datoteku kada završite. Niste sigurni šta je CSV format?.

  • Na kartici Datoteka izaberite stavku da biste odabrali datoteku koju ste upravo sačuvali i zatim kliknite na dugme Dodaj.

Snimak ekrana: pozivanje pretplatnika u javnoj grupi Kaizala

Pozivanje pretplatnika

Pretplatnici možete pozvati i tako što ćete im poslati vezu koja generišete. Korisnici će kliknite na vezu da biste se pridružili javnoj grupi kao pretplatnika

  • Da biste pozvali pretplatnika, izaberite javnu grupu i kliknite na dugme generiši pozovi vezu.

  • Kopirajte vezu i pošaljite vezu osobama koje želite da se pretplatite na javnoj grupi. Kad kliknu su veze su pretplaćeni na javnoj grupi.

Snimak ekrana: pozivanje Kaizala pretplatnika javnoj grupi

Javna grupa se upravlja kroz Portal za upravljanje Kaizala javnoj grupi administratori. Organizacija grupe administratori mogu upravljati javnim sve grupe u svojoj organizaciji.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×