Kaizala Office programski dodatak

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kaizala Office programskog dodatka vam omogućava da prikupljate podatke o korisniku iz zaposlenih kroz Kaizala mobilne aplikacije pomoću Kaizala Office programskog dodatka, možete da delite tabele u unapred postojeće grupe povezan sa vašim nalogom Kaizala. Tabele objavljuje kao ankete na Kaizala za mobilne uređaje kao pitanja ankete. Za svaki prosleđuje Kaizala aplikacije korisnik odgovora na anketu, red se dodaje izabranu tabelu u programu Excel.

Preuzimanje Office programskog dodatka

 • Pokrenite Excel i izaberite stavku Umetni > iz prodavnice.

 • U polju za pretragu za dijalog programski dodaci za Office otkucajte Microsoft Kaizala i pretrage.

 • Odaberite stavku i dodajte Microsoft Kaizala programskog dodatka.

Možete doći i Microsoft Kaizala programski dodatak u Office prodavnici, ovde: programski dodatak Microsoft Kaizala Office.

Napomena : Programski dodatak Microsoft Kaizala Office je dostupan samo u Indija. Morate da podesite države regiona Indija i jezik za engleski jezik (Indija).

Koristite programski dodatak Kaizala Office

 1. Kreiranje nove datoteke u programu Excel i sačuvajte ga ili otvorite postojeću datoteku

 2. Na kartici Umetanje izaberite stavku Moji programski dodaci i kliknite na dugme Microsoft Kaizala Office programskog dodatka.

 3. Prijavljivanje pomoću vaš broj telefona Kaizala.

  Snimak ekrana: Dodali svoj broj telefona Kaizala za prijavljivanje
 4. Prevucite, izaberite ćelije koje želite i kliknite na Umetni, a zatim izaberite tabelu. U dijalogu, potvrdite izbor za potvrdu za „Moja tabela ima zaglavlja”. Zaglavlje svake kolone predstavlja tekst pitanje da bude objavljena u anketu. Kliknite na dugme deli na Kaizala.

  Snimak ekrana: Kreiranje tabele u excel i deljenje na kaizala grupe
 5. Dodavanje na naslov ankete (Naslov će biti objavljen na aplikaciju Kaizala) i odaberite željenu Kaizala grupu kojoj anketu za objavljivanje.

  Snimak ekrana: Izaberi grupe za slanje tabele da biste
 6. Objavljena tabele pojaviće se u programski dodatak. Ako želite da osvežite tabelu sa podacima iz ankete objavio u Kaizala aplikacije, izaberite tabelu, a zatim kliknite na dugme Osveži.

  Snimak ekrana: Tabele objavljenim pomoću podataka iz ankete

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×