Kada probam da se prijavim na svoj nalog vidim poruku: „Ovo je pravo mesto za instaliranje i ponovno instaliranje sistema Office“

Da biste instalirali ili ponovo instalirali Office 365, Office 2016 ili Office 2013 odnosno da biste upravljali pretplatom na Office 365, morate da koristite Microsoft nalog koji ste povezali sa nekom od ovih verzija.

Ako ste pokušali da instalirate Office nakon prijavljivanja na Moj nalog ili office.com i videli sledeću poruku:

„Ovo je pravo mesto za instaliranje i ponovno instaliranje sistema Office 2016, Office 2013 i usluge Office 365 odnosno za upravljanje pretplatom na Office 365, ali ste se vi prijavili pomoću naloga koji nije povezan ni sa jednim Office proizvodom“.

Da biste otklonili problem, uradite sledeće:

Da biste instalirali ili ponovo instalirali Office odnosno da biste pogledali pretplatu na Office 365 ili upravljali njom u odeljku „Moj nalog“, morate biti prijavljeni na Microsoft nalog koji je povezan sa vašom ličnom kopijom sistema Office.

Unesite šifru proizvoda da biste videli deo svog Microsoft naloga.

  1. Ako ste uz primerak sistema Office dobili šifru za preuzimanje od 25 znakova poput one na dolenavedenoj slici ili ako ste je dobili u potvrdi putem e-pošte (od načina na koji ste nabavili svoj primerak sistema Office zavisi da li imate šifru), pokušajte sledeće pomoću šifre:

    Lokacija šifre proizvoda pri kupovini sistema Office od prodavca, ali ne na DVD-u
  2. Idite na www.office.com/setup. Unesite Microsoft nalog ili pratite upite da biste kreirali novi.

  3. Posle prijavljivanja otkucajte šifru od 25 znakova koju ste dobili uz primerak sistema Office.

  4. Na stranici „Moj Office nalog“ videćete deo Microsoft nalog koji ste koristili za kupovinu ili aktivaciju sistema Office ili za prvo prijavljivanje na svoj nalog.

    Na stranici „Moj Office nalog“ koji prikazuje delimični Microsoft nalog
  5. Izaberite vezu Prijavite se sa drugim Microsoft nalogom, a zatim se prijavite koristeći ispravni Microsoft nalog.

Ako vam to nije dovoljno da se setite svog Microsoft naloga, nemate odnosno nikad niste ni dobili šifru proizvoda ili je neko instalirao Office za vas koristeći drugu e-adresu i lozinku, obratite se podršci tako što ćete izabrati vezu Pitajte podršku (besplatno je) na stranici „Moj Office nalog“ da biste pregledali opcije.

Proverite adresu e-pošte pomoću koje ste se prijavili. Na primer, ako je to adresa e-pošte koju koristite za posao ili školu, treba da se odjavite i da se zatim prijavite pomoću Microsoft nalog adrese e-pošte koja je povezana sa vašom ličnom kopijom sistema Office.

  • Izaberite „Odjavi se“ na vrhu stranice.

Ako ste zapravo želeli da se prijavite u Office pomoću poslovnog ili školskog naloga, odjavite se sa naloga na koji ste trenutno prijavljeni i ponovo se prijavite pomoću ispravnog naloga na office.com.

Ako ste sigurni da ste se prijavili pomoću tačnih podataka Microsoft nalog, obratite se podršci izborom veze „Pitajte podršku“ na stranici naloga Moj Office da biste pregledali dostupne opcije.

Izaberite vezu „Pitajte podršku“

Ako ste kupili ili primili kopiju sistema Office, ali još uvek niste instalirali, postoji mogućnost da ste propustili korak za povezivanje sistema Office sa uslugom Microsoft nalog.

Ako ste šifru proizvoda dobili uz svoju kopiju sistema Office, idite na office.com/setup i pratite uputstva na ekranu da biste dodali ili kreirali novi nalog, a zatim unesite šifru proizvoda. Pogledajte članak Gde treba uneti šifru proizvoda za Office za više detalja.

Ako ste kupili Office od prodavca na mreži, šifra proizvoda može biti uključena u e-poruku o potvrdi porudžbine koju ste primili ili probajte da se ponovo prijavite na uslugu prodavca na mreži i pregledajte svoju istoriju porudžbina.

Ako nemate pretplatu na Office 365 odnosno ne posedujete kopiju sistema Office 2016 ili Office 2013, odmah možete da kupite ili isprobate Office.

Veza za kupovinu sistema Office Veza za besplatno isprobavanje sistema Office 365 Home

Niste u potpunosti spremni da kupite verziju sistema Office za računare? Koristite besplatne Office Online aplikacije.

  1. Idite na www.office.com i prijavite se pomoću Microsoft naloga.

  2. Na toj stranici izaberite besplatne aplikacije na mreži koje želite da koristite.

Ako pokušavate da instalirali stariju verziju sistema Office, možete da pronađete korake u odeljku Instaliranje sistema Office 2010, Instaliranje sistema Office for Mac 2011 ili Instaliranje sistema Office 2007.

Takođe pogledajte

Zaboravio/la sam korisničko ime ili lozinku za nalog koji koristim sa sistemom Office

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×