Izvršavanje regresivne analize

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U programu Excel Online možete da vidite rezultate regresivne analize (u statistici, način za predviđanje i prognoziranje trendova), ali ne možete da je kreirate jer alatka „Regresija“ nije dostupna.

Takođe nećete moći da koristite statističku funkciju radnog lista kao što je LINEST za obavljanje smislene analize, jer ona zahteva da je unesete kao formulu niza, a to nije podržano u programu Excel Online.

Ako imate program Excel za računare, možete da upotrebite dugme „Otvori u programu Excel“ da biste otvorili radnu svesku i tamo upotrebili alatku „Regresija“ iz programskog dodatka Analysis ToolPak ili statističke funkcije za obavljanje regresivne analize.

Kliknite na dugme Otvori u programu Excel i izvršite regresivnu analizu.

Dugme „Otvori u programu Excel“

Za novosti o najnovijim ispravkama za Excel Online posetite Microsoft Excel blog.

Za kompletan paket Office aplikacija i usluga, isprobajte ili kupite na lokaciji Office.com.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×