Izvoz sadržaja i kreiranje izveštaja u centru za e-otkrivanja

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Sadržaj izvozite iz predmeta kad ste spremni da ga isporučite autoritetu ili želite da radite na njemu sa drugim legalnim programom. Takođe možete kreirati izveštaje da biste identifikovali sadržaje i eventualne probleme sa indeksiranjem izvoza. Izvoz obuhvata učitanu datoteku zasnovanu na standardu referentnog modela elektronskog otkrivanja.

Možete da izvezete sadržaj, slučaj bi trebalo da već imate izvora sadržaja, kao što su Veb lokacijama i poštanskim sandučićima i upita. Takođe, na računaru koji koristite za izvoz sadržaja mora da ispunjava sledeće sistemske zahteve:

 • 32 - bitno ili 64-bitnu verziju operativnog sistema Windows 7 i novije verzije

 • Microsoft .NET Framework 4,5

 • Jedna od sledećih podržanih pregledača:

  • Internet Explorer 10 i novije verzije

  • Mozilla Firefox ili Google Chrome, sa ClickOnce programski dodatak instaliran

Kada prvi put izvezete sadržaj ili kreiranje izveštaja, e-otkrivanja preuzimanje Manager instalira, koja izvozi SharePoint i Exchange sadržaj i izveštaje da biste na lokalnom računaru. Prilikom preuzimanja za izvoz e-otkrivanja, korisnici moraju prijavite se u SharePoint pomoću istog naloga koji su prijavljeni u na njihove klijentskog računara. Ako dobijate upozorenje vas pita da li želite da biste pokrenuli preuzimanje Manager, prihvatite upozorenjem i nastavite.

Izvoz sadržaja e-otkrivanja

 1. Ako predmet nije već otvoren, u centru za e-otkrivanje izaberite stavku Slučajevi, a zatim kliknite na slučaj u koji želite da izvezete sadržaj.

 2. U odeljku Pretraga i izvoz, u okviru Upiti kliknite na ime upita koji želite da izvezete. Na stranici upita možete videti veličinu i sadržaj koji će biti uključeni u izvoz.

 3. Na dnu stranice upita kliknite na dugme Izvezi.

 4. Otkucajte ime za izvoz. Izvoz se podrazumevano imenuje isto kao i upit na kom se zasniva, ali vi možete promeniti ime.

 5. Na stranici koja se pojavljuje, u odeljku Opcije, izaberite nešto od sledećeg:

 6. Da biste uklonili duplirani Exchange sadržaj, na primer duplirane e-poruke, izaberite stavku Ukloni duplirani Exchange sadržaj.

 7. Da biste uključili verzije dokumenata – ako vaša organizacija prati verzije – potvrdite izbor u polju za potvrdu Uključi verzije za SharePoint dokumente.

 8. Da biste uključili stavke koje su šifrovane ili imaju neprepoznatljiv format, potvrdite izbor u polju za potvrdu Uključi stavke koje su šifrovane ili imaju neprepoznatljiv format.

 9. Kliknite na dugme U redu.

 10. Izaberite stavku Preuzmi rezultate.

 11. Ako prvi put izvozite sadržaj na računaru, biće vam zatraženo da instalirate upravljač preuzimanja e-otkrivanja. Kliknite na dugme Da.

 12. Kada završite sa izvozom, kliknite na dugme Zatvori.

Vrh stranice

Kreiranje izveštaja o izvezenom sadržaju

Izveštaji identifikuju Exchange i SharePoint sadržaj, njegovu lokaciju i druge informacije, kao i greške, na primer neizvezeni sadržaj kao rezultat pretrage problema sa indeksiranjem. Izveštaji se kreiraju u formatu vrednosti razdvojenih zarezima koji može da se otvori programu Excel ili da se uveze u veliki broj tipova programa.

U programu Microsoft Excel možete dodatno ispitati sadržaj tako što ćete sortirati i filtrirati kolone. Na primer, možete prikazati samo PowerPoint slajdove ili sortirati po veb adresi ili autoru.

 1. Ako predmet nije već otvoren, u centru za e-otkrivanje izaberite stavku Slučajevi, a zatim kliknite na slučaj u koji želite da izvezete sadržaj.

 2. U odeljku Pretraga i izvoz, u okviru Upiti kliknite na ime upita koji želite da izvezete.

 3. Na dnu stranice upita kliknite na dugme Izvezi.

 4. Na stranici koja se pojavljuje, u odeljku „Opcije" izaberite nešto od sledećeg. Postavke neće uticati na sam izveštaj, ali će izveštaj prikazati kako će postavke uticati na upit:

 5. Da biste uklonili duplirani Exchange sadržaj, na primer duplirane e-poruke, izaberite stavku Ukloni duplirani Exchange sadržaj.

 6. Da biste uključili verzije dokumenata – ako vaša organizacija prati verzije – potvrdite izbor u polju za potvrdu Uključi verzije za SharePoint dokumente. Ako izvezeni sadržaj sadrži mnogo biblioteka koje prate verzije i ako veliki broj autora koristi kreiranje verzija, ovo može znatno povećati veličinu datoteke izvoza.

 7. Da biste uključili stavke koje su šifrovane ili imaju neprepoznatljiv format, potvrdite izbor u polju za potvrdu Uključi stavke koje su šifrovane ili imaju neprepoznatljiv format.

 8. Na stranici koja se pojavljuje kliknite na dugme U redu.

 9. Izaberite stavku Preuzmi izveštaj.

 10. Ako prvi put izvozite sadržaj na računaru, biće vam zatraženo da instalirate upravljač preuzimanja e-otkrivanja. Kliknite na dugme Da.

 11. Kada završite sa izvozom izveštaja, kliknite na dugme Zatvori.

  Sledeći izveštaji (Excel CSV datoteke) su preuzimaju na računaru u fasciklu pod imenom izveštaja.

  • Exchange Index grešaka    Sadrži listu e-poruke koje nisu indeksirane za pretragu. Broj stavki na listi u ovom izveštaju jednako je broj unindexed stavki koje se preuzimaju sa rezultatima pretrage koju ste izabrali opciju Uključi stavke koje su šifrovane ili imaju neprepoznatljiv format kada ste izvezli rezultata pretrage. Ako nije bilo indeks grešaka ili ako niste izabrali opciju Uključi stavke koje su šifrovane ili imaju neprepoznatljiv format , ovaj izveštaj će biti prazna.

  • Rezultate pretrage sistema Exchange    Sadrži listu za svaku e-poruku, vraćena kao rezultat pretrage. Ovaj izveštaj navodi red za temu poruke primaoca i pošiljaoca, datume poruke se šalju i primaju i veličinu poruke.

  • Izvoz grešaka    Ovaj izveštaj navodi sve greške koje su izvršene tokom procesa izvoza.

  • SharePoint indeksa grešaka

  • SharePoint rezultati    Sadrži listu svake SharePoint stavki vraćena kao rezultat pretrage. Ovaj izveštaj sadrži informacije kao što su tip dokumenta, autor dokumenta, dokument URL ADRESE, URL ADRESE i ime lokacije gde se nalazi dokument i datum kada je dokument poslednji put izmenjen.

  Napomena : Ako ne izaberete opciju Uključi stavke koje su šifrovane ili imaju neprepoznatljiv format Kada izvezete rezultate pretrage ili samo preuzimanje izveštaje, indeks izveštaji o greškama se preuzimaju ali nemaju sve stavke. To ne znači da nema indeksiranja greške. Samo to znači da unindexed stavke nisu uključene u zahtev za preuzimanje izveštaje.

Vrh stranice

Više informacija o e-otkrivanju

Za više informacija o predmetima e-otkrivanja pogledajte sledeće članke:

Scenario: ediscovery u sistemima SharePoint Server 2013 i Exchange Server 2013

Podešavanje centra e-otkrivanja u sistemu SharePoint Online

Planiranje slučajeva e-otkrivanja i upravljanje njima

Dodavanje sadržaja u e-otkrivanja slova i postavljanje izvora na čekanje

Pretraga i korišćenje ključnih reči u e-otkrivanju

Podrazumevane popisane oznake tipa datoteke i raščlanjeni tipovi datoteka u sistemu SharePoint Server 2013

Pregled popisanih i upravljanih svojstava u sistemu SharePoint Server 2013

Pravljenje i pokretanje upita za e-otkrivanje

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×