Izvoz kontakata iz usluge Outlook.com u CSV datoteku

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Evo kako možete da izvezete kontakte iz Outlook.com tako da možete da ih uvezete u Outlook 2010, 2013 ili 2016. Da biste mogli da ih izvezete za korišćenje u druge usluge e-pošte, možete da koristite ovu proceduru.

 1. Prijavite se na nalog Outlook.com .

 2. Na vrhu ekrana, izaberite pokretanje aplikacija Dugme „Pokretanja aplikacija“ > osobe.

  Snimak ekrana osoba pločica u pokretanju aplikacija.

 3. Na traci sa alatkama izaberite stavke Upravljanje > Izvoz kontakata.

  Ako ne vidite dugme Izvoz kontakata , sačekajte nekoliko trenutaka, a zatim ponovo izaberite stavku Upravljanje . Ako dugme Izvoz kontakata i dalje ne pojavi, pokušajte da drugi Veb pregledača.

  Odaberite stavku „Upravljanje“.

 4. U dijalogu Izvoz kontakata, odaberite da li želite da izvezete sve kontakte ili samo kontakte iz određenu fasciklu i izaberite stavku Izvezi.

  Napomena : Ne možete da izaberete pojedinačne kontakte za izvoz, ali možete da izaberete kontakte iz određene fascikle (na primer, samo Skype kontakte ili kontakte sa društvene medije).

 5. Na dnu stranice, izaberite stavku Sačuvaj („contacts.csv” je sačuvana u fascikli preuzimanja podrazumevani), ili kliknite na strelicu pored stavke Sačuvaj i izaberite stavku Sačuvaj kao Odaberite gde želite da sačuvate .csv datoteku.

  Snimak ekrana Sačuvaj kao dugme

Sad kad kontakata se kopiraju u .csv datoteku, možete da uvezete ih u programu Outlook 2010, 2013 ili 2016.

Srodne teme

Uvoz i izvoz Outlook e-pošte, kontakata i kalendara

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×