Izvoz ili uvoz prilagođene trake

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Izvoz ili uvoz prilagođene trake

Možete da koristite prilagođavanja za prilagođavanje trake na način na koji želite i zatim je delite sa drugim osobama tako što ćete izvesti na traku ili možete da uvezete trake koje je neko drugi prilagodila.

Važno : Prilagođavanje trake je specifičan za Microsoft Office program u kojoj radite u vreme. Prilagođavanje trake ne primenjuje svim Office programima.

Za više informacija o prilagođavanju trake, Pročitajte Prilagođavanje trake ili pogledajte video zapis: Prilagođavanje trake.

Izaberite neku od sledećih mogućnosti:

Izvoz prilagođene trake

Uvoz prilagođene trake

Izvoz prilagođene trake

Možete da izvezete trake i priručne prilagođavanja u datoteku koju može da uveze i koristi saradnik ili na drugom računaru.

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. U okviru Pomoć izaberite stavku Opcije.

  3. Izaberite stavku Prilagodi traku.

  4. U prozoru Prilagođavanje trake izaberite stavku Uvoz/izvoz.

  5. Izaberite stavku Izvezi sva prilagođavanja.

Vrh stranice

Uvoz prilagođene trake

Možete da uvezete prilagođavanja datoteke da biste zamenili trenutni raspored trake i priručne trake. Tako što ćete moći da uvezete prilagođavanje, možete da ažurirate Microsoft Office programima izgleda isto kao saradnicima ili sa računara na računar.

Važno : Kada uvozite datoteku za prilagođavanje trake, izgubićete sve prethodne prilagođavanja trake i priručne trake. Ako mislite da možda ćete želeti da biste se vratili na prilagođavanje koje trenutno imate, treba da izvezete ih pre nego što uvezete nove prilagođavanja.

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. U okviru Pomoć izaberite stavku Opcije.

  3. Izaberite stavku Prilagodi traku.

  4. U prozoru Prilagođavanje trake izaberite stavku Uvoz/izvoz.

  5. Kliknite na dugme Uvezi datoteku za prilagođavanje.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×