Izvoz beležaka iz programa OneNote u PDF formatu

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Beleške možete izvesti kao Adobe PDF dokument (portable document format) ako želite da ih delite, ali ne želite da date nekome potpuni pristup njima. Na primer, možda ćete poželeti da delite propratni sadržaj sa kolegom koji nema OneNote ili ne mora da vidi sve ostalo iz vaše beležnice. Ili možda treba da predate radne beleške sa izveštajem. U ovim slučajevima je korisno čuvanje beležaka kao PDF.

Napomena:  Kada delite beležnicu sa drugima, svi koji imaju pristup mogu uređivati sadržaj, dodavati informacije i praviti izmene. Kada sačuvate kao PDF, čuvate statični snimak beležaka. Sve promene koje kasnije napravite u programu OneNote neće se izvršiti u PDF dokumentu.

 1. Na stranici koju želite da izvezete odaberite stavke Datoteka > Izvoz.

 2. U okviru Izvoz trenutnog odaberite šta želite da izvezete.

 3. Odaberite stavke PDF (* pdf) > Izvezi.

  Snimak ekrana koji prikazuje kako se izvozi stranica sa beleškama u programu OneNote 2016.

 4. U dijalogu Sačuvaj kao odaberite gde želite da sačuvate datoteku.

 5. Imenujte datoteku i odaberite stavku Sačuvaj.

Savet: Ako želite da budu mogli da radite sa beleškama ili beležnicu sa drugim osobama, umesto jednostavno deljenje statički snimak beleške, možete da premestite beležnicu u usluzi OneDrive. Ako ne želite da kreirate PDF datoteku, možete da beležaka e-pošte, Štampanje stranice sa beleškamaili Deljenje beležaka tokom sastanka.

Napomena:  Kada delite beležnicu sa ostalima, svi koji imaju pristup mogu uređivati sadržaj, dodavati informacije i praviti izmene. Kada sačuvate kao PDF, čuvate statični snimak beležaka. Sve promene koje kasnije napravite u programu OneNote, neće se izvršiti u PDF dokumentu.

 1. Na stranici koju želite da izvezete, izaberite stavke Datoteka > Izvezi.

 2. U okviru Izvezi trenutno izaberite šta želite da izvezete.

 3. Izaberite stavku PDF (*pdf) i kliknite na dugme Izvezi.

  Beleške možete izvoziti u ostale formate kao što su PDF, XPS ili Word dokument.

 4. U dijalogu Sačuvaj kao odaberite gde želite da sačuvate datoteku.

 5. Imenujte datoteku i kliknite na dugme Sačuvaj.

Savet:  Ako želite da imate mogućnost rada na istim beleškama ili beležnici sa ostalima, umesto da delite statični snimak beležaka, možete deliti beležnice u usluzi OneDrive. Ukoliko ne želite da kreirate PDF, beleške možete poslati e-poštom ili odštampati ili ih podeliti tokom sastanka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×