Izvoz beležaka iz programa 2016 OneNote za Windows kao PDF

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Beleške možete izvesti kao Adobe PDF (Portable Document Format) ako želite da delite neke OneNote 2016 beleške, ali ne želite da date nekome potpuni pristup svim beleškama. Na primer, možda ćete poželeti da delite propratni sadržaj sa kolegom koji nema OneNote ili ne mora da vidi sve ostalo iz vaše beležnice. Ili možda treba da predate radne beleške sa izveštajem. U tim slučajevima korisno je sačuvati beleške kao PDF.

Napomena :  Kada delite beležnicu sa drugima, svi koji imaju pristup mogu uređivati sadržaj, dodavati informacije i praviti izmene. Kada sačuvate kao PDF, čuvate statični snimak beležaka. Sve promene koje kasnije napravite u programu OneNote neće se izvršiti u PDF dokumentu.

  1. Na stranici koju želite da izvezete odaberite stavke Datoteka > Izvoz.

  2. U okviru Izvoz trenutnog odaberite šta želite da izvezete.

  3. Odaberite stavke PDF (* pdf) > Izvezi.

    Snimak ekrana koji prikazuje kako se izvozi stranica sa beleškama u programu OneNote 2016.

  4. U dijalogu Sačuvaj kao odaberite gde želite da sačuvate datoteku.

  5. Imenujte datoteku i odaberite stavku Sačuvaj.

Savet : Ako želite da budu mogli da radite sa beleškama ili beležnicu sa drugim osobama, umesto jednostavno deljenje statički snimak beleške, možete da premestite beležnicu u usluzi OneDrive. Ako ne želite da kreirate PDF datoteku, možete da beležaka e-pošte, Štampanje stranice sa beleškamaili Deljenje beležaka tokom sastanka.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×