Izvlačenje isečaka sa kružnih i prstenastih grafikonima

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Sa prstenastih grafikona možete izvući samo isečke spoljašnjeg prstena.

  • Da biste izvukli isečke iz kružnog grafikona, kliknite na njega, a zatim ga prevucite od centra grafikona.

    Da biste izvukli samo jedan isečak sa kružnog grafikona, kliknite na kružni grafikon, zatim izaberite isečak koji želite da premestite, a potom ga prevucite od centra grafikona.

  • Da biste izvukli sve isečke iz spoljnog prstena prstenastog grafikona, kliknite na spoljni prsten, a zatim ga prevucite od centra grafikona.

    Da biste izvukli samo jedan isečak sa spoljnog prstena prstenastog grafikona, kliknite na spoljni prsten, zatim izaberite isečak koji želite da premestite, a potom ga prevucite od centra grafikona.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×