Izrezivanje slike u programu OneNote za Windows

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: 


Kada umetnete sliku u beleške, možda znala da pokazuje više nego što želite ili vam potrebna. Na primer, fotografije koje ste snimili sa mobilnom telefonu može prikazati previše pozadinu. A ne skraćivanje na slici, što nije moguće u programu OneNote, možete da napravite isečak ekrana slike da biste hvatali samo deo koji želite da zadržite.

  1. Pošto umetnete sliku koju želite da izrežete, kliknite na prazan prostor stranice da biste se uverili da slika nije izabrana.

  2. Pritisnite taster sa Windows logotipom + Shift + S da biste započeli isecanje ekrana.

  3. Kada se ekran zatamni, prevucite izbor samo preko onog dela slike koji želite da zadržite.

    Vaš isečak ekrana se automatski šalje u ostavu tako da možete da ga nalepite u bilo koju aplikaciju, uključujući OneNote.

  4. Na bilo kojoj stranici u beleškama kliknite gde želite da se pojavi isečak ekrana, a zatim pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+V da biste ga nalepili.

  5. Ukoliko vam rezultat izgleda dobro, originalnu sliku možete izbrisati iz beležaka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×