Izrezivanje slike u programu OneNote 2016 za Windows

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada umetnete sliku u beleške, možete shvatiti da ona pokazuje više nego što želite ili nego što je potrebno. Na primer, na fotografiji koju ste napravili mobilnim uređajem možda se vidi previše pozadine. Umesto skraćivanja slike, koje ne možete uraditi u programu OneNote 2016, možete napraviti isečak ekrana slike da biste uhvatili samo deo koji želite da zadržite.

  1. Pošto umetnete sliku koju želite da izrežete, kliknite na prazan prostor stranice da biste se uverili da slika nije izabrana.

  2. Pritisnite taster sa Windows logotipom + Shift + S da biste započeli isecanje ekrana.

  3. Kada se ekran zatamni, prevucite izbor samo preko onog dela slike koji želite da zadržite.

    Vaš isečak ekrana se automatski šalje u ostavu tako da možete da ga nalepite u bilo koju aplikaciju, uključujući OneNote.

  4. Na bilo kojoj stranici u beleškama kliknite gde želite da se pojavi isečak ekrana, a zatim pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+V da biste ga nalepili.

  5. Ukoliko vam rezultat izgleda dobro, originalnu sliku možete izbrisati iz beležaka.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×