Izrezivanje slike

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pošto umetnete sliku u beleške, možete odlučiti da ona pokazuje više nego što želite ili nego što je potrebno. Na primer, na fotografiji koju ste napravili mobilnim uređajem se možda vidi previše pozadine, a promena veličine cele slike će previše umanjiti deo slike koji vam je važan. Umesto skraćivanja slike, koje ne možete uraditi u programu OneNote, možete napraviti isečak ekrana slike da biste uhvatili samo deo koji želite da zadržite.

  1. Pošto umetnete sliku koju želite da izrežete, kliknite na prazan prostor stranice da biste se uverili da slika nije izabrana.

  2. Držite pritisnut taster Windows taster Shift + S da biste započeli isecanje ekrana.

  3. Kada se ekran zatamni, prevucite izbor samo preko onog dela slike koji želite da zadržite.

  4. Kada pustite taster miša, kliknite na dugme Kopiraj u ostavu u dijalogu Izaberi lokaciju u programu OneNote koji se otvori.

  5. Na bilo kojoj stranici u beleškama kliknite gde želite da se pojavi isečak ekrana, a zatim pritisnite kombinaciju tastera Ctrl+V da biste ga nalepili.

  6. Ukoliko vam rezultat izgleda dobro, originalnu sliku možete izbrisati iz beležaka.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×