Između datuma prikazanih na grafikonu postoje praznine.

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako podaci lista sa podacima za osu kategorije sadrže oblikovanje brojeva datuma, Microsoft Graph će automatski na grafikonu koristiti specijalni tip ose koja se zove vremenska osa. Vremenska osa prikazuje praznu kategoriju za datume za koje ne postoje podaci. Ako ne želite da vidite ove praznine, na primer, ako imate podatke za 1. januar, 15. januar, 3. februar, 12. februar i 2. mart, a želite da prikažete dane jedne pored drugih, vremensku osu možete promeniti u standardnu osu kategorije. U meniju Grafikon izaberite stavku Opcije grafikona, zatim izaberite karticu Ose, a potom ispod polja za potvrdu Osa kategorije (X) izaberite opciju Kategorija.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×