Izlazak iz programa Microsoft Graph

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

  • Ako ste umetnuli novi ili otvorili postojeći grafikon tako što ste dvaput kliknuli na njega, kliknite na prozor dokumenta programa da biste izašli iz programa Microsoft Graph i vratili se u program u koji ste umetnuli grafikon.

  • Ako ste grafikon otvorili tako što ste u podmeniju Objekti grafikona izabrali stavku Otvori (nalazi se u meniju Uređivanje), u meniju Datoteka izaberite stavku Izađi & vrati da biste izašli iz programa Microsoft Graph i vratili se u program u koji ste umetnuli grafikon.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×