Izjava o privatnosti programa Office Communicator 2007

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Poslednje ažuriranje: jun 2007

Microsoft je posvećena zaštiti privatnosti dok vođenja softver koji dovodi performanse, snagu i udobnost koju zahtevate u ličnih računara. Ove izjave o privatnosti objašnjava mnoge podataka prakse prikupljanje i korišćenje sistema Microsoft Office Communicator 2007 („programa Office Communicator”). Ovaj ugovor je usredsređena na funkcije koje komunicirate sa Interneta i ne treba da bude detaljna. To se ne primenjuje na druge na mreži ili van mreže Microsoft lokacije, proizvoda ili usluga. Ako vi ili vaše preduzeće koristi ovaj proizvod sa uslugom Microsoft odvojene, neke funkcije možda znatno razlikuje od sledećih. Neke funkcije opisane može da bude integrisan sa uslugom Microsoft ili uslugu Microsoft može da uključuje dodatne funkcije. Za informacije o tome kako Microsoft tretira privatnosti prilikom korišćenja ovaj proizvod sa Microsoft uslugama, pogledajte izjavu o privatnosti za uslugu Microsoft primenljivo.

Prikupljanje i korišćenje vaših ličnih podataka

Kada treba informacija koje lično identifikuju ili nam omogućava da vas kontaktira, možemo će izričito vas pitati za njega. Prikupljene od vas lične informacije će se koristiti tako što ćete Microsoft i njene kontrolisane podružnice i filijale da bi omogućile usluge ili sprovođenje transakcija koje ste zatražili ili odobrili. U cilju ispunjenja ove koristi Microsoft može koristiti lične informacije da bi vam pružila efikasnije korisničku službu, da biste poboljšali programa Office Communicator i sve povezane Microsoft lokacije, proizvodima i uslugama i olakšati korišćenje tako što ćete nema potrebe da više puta unesete iste informacije ili tako što ćete prilagoditi usluga za prioritetima ili interesovanja programa Office Communicator. Osim kao što je opisano u ovoj izjavi, lične informacije koje unesete će se neće preneti trećim licima bez saglasnost. Povremeno da unajmite kompanije koje pružaju ograničene usluge u naše ime, kao što su podrške za korisnike, obrada transakcija ili izvršavanje statističke analize naših usluga. Dajemo samo one kompanije lične informacije koje su im potrebne za isporuku usluge i njima je zabranjeno da koriste te informacije u bilo koju drugu svrhu. Informacije koje prikuplja ili šalju korporaciji Microsoft se možda skladište i obrade u Sjedinjenim Američkim Državama ili nekoj drugoj zemlji u kojima korporacija Microsoft ili njenim filijala, podružnica ili agenata održavanje objekata i korišćenjem Microsoft lokaciji ili u usluzi, te pristanak na takav transfer informacija izvan vaša zemlja. Microsoft koraka tako što ćete u okviru sigurna luka kao skup napred sad trgovinskom sektoru vezane za kolekcije, korišćenje i zadržavanje podataka iz Evropske unije. Microsoft može otkriti lične informacije o vama ako je potrebno da uradite tako što ćete zakona ili u dobrim razlogom verujemo da je takva radnja potrebno je da: (a) propisi zakona ili poštujete pravni proces na Microsoft; (b) zaštite i odbrane prava korporacije Microsoft (uključujući sprovođenje naših ugovora); ili (c) delovanja u kritičnim okolnostima radi zaštite lične bezbednosti zaposlenih u korporaciji Microsoft, korisnika Microsoft lokacije, proizvoda ili usluga ili javnosti.

Prikupljanje i upotreba informacija o računaru

Ovaj softver sadrži Internet omogućene funkcije koje prikupljanje određene standardne informacije sa vašeg računara („standardne informacije o računaru”) i poslali ga u Microsoft. Standardne informacije o računaru obično uključuje informacije kao što su IP adresa, verzija operativnog sistema, verzija pregledača, ID hardvera koji označava proizvođaču uređaja, ime uređaja i verzija i regionalne i jezičke postavke. Ako određene funkcije ili usluge šalje informacije korporaciji Microsoft, kao i će poslati standardnih informacija o računaru.

Detalji o privatnosti za svaku funkciju programa Office Communicator, softver ili usluge naveden ovde će otkriti koje dodatne informacije se prikupljaju i kako se koristi.

Bezbednost informacija

Korporacija Microsoft je posvećena zaštiti bezbednost vaših informacija. Koristimo različite bezbednosne tehnologije i procedure u cilju zaštite informacija od neovlašćenog pristupa, korišćenja ili otkrivanja. Na primer, vaše informacije koje unesete na računarske sisteme sa ograničen pristup, koje se nalaze u kontrolisanim objektima.

Promene ove izjave o privatnosti

Povremeno će da ažurira izjavu o privatnosti odražavaju promene u našim proizvodima i uslugama i povratne informacije. Kada smo objavili promene, promenićemo datum „poslednji put ažurirano” na vrhu ove izjave. Ako postoje materijala promene ove izjave ili u kako Microsoft će koristiti vaše lične informacije, možemo će vas obavestiti upadljivo objavite obaveštenje o takve promene pre primenu promene ili slanjem direktno obaveštenje. Savetujemo vam da povremeno pregledate ovu izjavu da biti obavešteni o kako Microsoft štiti vaše informacije

Više informacija

Microsoft očekuje vaše komentare u vezi sa izjavu o privatnosti. Ako mislite da Microsoft ima držali ove izjave, kontaktirajte nas tako što ćete koristiti naše Veb obrasca.

Microsoft privatnost – UCG
korporacija Microsoft
One Microsoft Way
Redmond, Washington, 98052-6399

Određene funkcije

U ostatku ovog dokumenta će adresa sledeće određene funkcije:

Informacije o prisutnosti i kontakt informacije

Svrha ove funkcije:     Office Communicator je klijent integrisane komunikacije, što vam omogućava da komunicirate sa kontaktima unutar i izvan organizacije. Office Communicator je dizajniran da dozvolite pristup da informacije koje se objavljuju o drugim korisnicima i da pružite drugim korisnicima pristup informacijama koje objavljuju o vama, kao što su status, naslov, broj telefona i beleške. Administrator može da konfigurišete i integracija sa Microsoft Office Outlook® i Microsoft Exchange Server, kako biste prikazali odsutan iz kancelarije poruke i druge informacije o statusu kao što su kada imate sastanku planiranom u Outlook kalendaru.

Prikupljene, obrađene ili prenete informacije:     Koristićete upis u adresu i lozinku za povezivanje sa Office Communications Server 2007. Možete i administrator možete da objavite informacije o svom statusu koja će biti povezan sa vaše prijavi se.

Upotreba informacija:     Drugi korisnici programa Office Communicator i aplikacija će moći da pristupite prisutnosti i kontakt informacije da biste utvrdili vaš objavljeni status i radi bolje komunikacije sa vama.

Izbor/kontrola:    Možete odabrati informacije koje se objavljuju o vama. Administrator takođe možete da konfigurišete objavljenih informacija za vas. Ako administrator nije onemogućio mogućnost da biste kontrolisali objavljenim informacijama, možete da promenite postavke u bilo kom trenutku tako što ćete:

 1. Kliknite na dugme meni , kliknite na dugme Alatke , a zatim Opcije.

 2. Na kartici lično , unesite upis u adresi u okviru informacije o nalogu. Možete da koristite dugme " Više opcija " da biste uneli ime servera za povezivanje sa...

 3. Na kartici telefoni možete prikazati informacije o telefonskih brojeva koje administrator objavio. Takođe možete da unesete više brojeva i odlučite da biste objavili drugi korisnici koji imaju pristup ove informacije.

 4. Kliknite na dugme U redu.

Takođe možete da podesite pristup nivoi da biste odredili šta svaki korisnik može da vidi u vezi sa prisutnosti nivo i informacije. Da biste to uradili:

 1. Kliknite desnim tasterom miša na kontakt.

 2. Izaberite opciju da biste Promeni nivo pristupa.

 3. Izaberite odgovarajući nivo pristupa za korisnika.

Program za obogaćivanje korisničkog iskustva

Svrha ove funkcije: Ako odaberete da učestvujete, Program za unapređenje na osnovu korisničkog iskustva („CEIP”) će prikupljati osnovne informacije o konfiguraciji hardvera i način na koji koristite naš softver i usluge za identifikovanje trendove i korisničke obrasce. CEIP prikuplja i tip i broj grešaka naiđete, softver i hardver performanse i brzinu usluga. Ove informacije se šalju korporaciji Microsoft, gde ih koristimo kako bi se poboljšale funkcije naši korisnici najčešće koristite, kao i za kreiranje rešenja za uobičajene probleme.

Prikupljene, obrađene ili prenete informacije:     Kada odaberete da biste učestvovali u programu CEIP tako što ćete odlučuje u iz table "Opcije" u programu Office Communicator, informacije o vašem korišćenju programa Office Communicator na računaru će se šalju korporaciji Microsoft. Ako koristite Office Communicator na više računara, možete da konfigurišete postavke CEIP odvojeno za svaki računar.

Upotreba informacija:     Ove informacije se koriste da bi se poboljšao kvalitet, pouzdanost i performanse Microsoft softvera i usluga.

Izbor/kontrola:     CEIP je podrazumevano osim ako administrator odabrao da ga uključite za vas. Osim ako administrator je onemogućio kontrole, možete da promenite postavke CEIP u bilo kom trenutku tako što ćete:

 1. Kliknite na dugme meni, izaberite Alatke i zatim Opcije.

 2. Na kartici Opšte potvrdite ili opozovite izbor za potvrdu Dozvoli korporaciji Microsoft da prikupi informacije o tome kako da koristim Communicator.

 3. Kliknite na dugme U redu.

Evidentiranje na strani klijenta

Svrha ove funkcije:     Evidentiranje na strani klijenta omogućava vam da se prijavite informacije o vaše Office Communicator sesije korisničkog profila. Informacije koje je namenjena će se koristiti za rešavanje problema sa Office Communicator možda imate.

Prikupljene, obrađene ili prenete informacije: Ako vi ili vaš administrator odluči da omogućite evidentiranje na strani klijenta, informacije kao što su teme sastanka i lokaciju i sesiju pokretanja protokol (SIP) poruke i odgovore povezane sa svakim od vaše Office Communicator će biti evidentirani na vašem računaru. SIP podatke koji mogu biti evidentirane uključuje informacije o pošiljalac i primalac svake poruke programa Office Communicator i usmeravanje koja uzima poruku. Pored toga, liste i prisutnosti informacije o kontaktu će biti evidentirani. Međutim, sadržaj na razgovore putem trenutnih poruka niste prijavljeni pomoću ove funkcije. Evidentiranje na strani klijenta ne šalje ove informacije sa vašeg računara; Međutim, administrator možda odabrati da uhvatite slične podatke koristeći arhiviranje. Odeljak arhiviranje ispod za više informacija.

Upotreba informacija: Evidencija može se koristiti za rešavanje problema sa bilo kog Office Communicator možda imate. Oni se ne šalju korporaciji Microsoft pomoću programa Office Communicator, ali možete odabrati da im pošaljete ručno.

Izbor/kontrola:     Evidentiranje je podrazumevano isključene. Administrator može konfigurisati vođenje evidencije za vas. Ako administrator nije onemogućio mogućnost da biste kontrolisali vođenja evidencije, možete da promenite postavke u bilo kom trenutku tako što ćete:

 1. Kliknite na dugme meni , kliknite na dugme Alatke, a zatim kliknite na dugme Opcije.

 2. Na kartici Opšte postavke , kliknite na Uključi evidentiranje i Uključi Windows evidentiranje događaja.

 3. Kliknite na dugme U redu.

Vi ili vaš administrator može takođe prijavite teme sastanka i lokacije tako što ćete odabrati da koristite Microsoft Office Outlook kao menadžera ličnih informacija, na kartici lično table Communicator Opcije .

Arhiviranje

Svrha ove funkcije:     Arhiviranje dozvoljava vašem administratoru da arhivira razgovore putem trenutnih poruka, aktivnosti i sadržaj, i karakteristike korišćenja, kao što je korisnik prijavljivanje i konferencije pokreće i spaja.

Prikupljene, obrađene ili prenete informacije:     Sadržaj razgovora preko trenutnih poruka i informacije o upotreba za razmenu trenutnih poruka se skladište na serveru administrator konfiguriše. Ove informacije se ne šalju korporaciji Microsoft.

Upotreba informacija:     Vaš administrator može da koristi ovu informaciju da administrira upotrebu vašem preduzeću programa Office Communicator.

Izbor/kontrola:     Arhiviranje je podrazumevano uključeno, a mora biti konfigurisana od strane administratora. Pregledajte povlači troškove vašeg preduzeća i nadgledanje smernice da biste utvrdili da li arhiviranje može biti omogućen.

Istorija razgovora

Svrha ove funkcije:     Istorija razgovora vam omogućava da skladištite sadržaj u razgovora preko trenutnih poruka u fascikli "Istorija razgovora" u programu Outlook.

Prikupljene, obrađene ili prenete informacije:     Ako odaberete da omogućite istoriju razgovora, sadržaj na razgovore putem trenutnih poruka će biti uskladištene u programu Outlook.

Upotreba informacija:     Ove informacije možete da koristite da biste pregledali sadržaj iz prethodnih razgovora trenutnu poruku.

Izbor/kontrola:     Istorija razgovora se podrazumevano isključene. Administrator može konfigurisati istorije razgovora u vaše ime. Ako administrator nije onemogućio mogućnost da biste kontrolisali istorija razgovora, možete da promenite postavke u bilo kom trenutku tako što ćete:

 1. Kliknite na dugme meni, kliknite na dugme Alatke, a zatim kliknite na dugme Opcije.

 2. Izaberite karticu lično , a zatim potvrdite izbor Sačuvaj moje razgovore putem trenutnih poruka u fascikli Outlook istorija razgovora.

 3. Kliknite na dugme U redu.

Ako omogućite istoriju očuvanje, trebalo bi da obavestite kontakte koji će biti sačuvana njihove sesije razmene trenutnih poruka.

Povratne informacije na mreži

Svrha ove funkcije:     Povratne informacije na mreži vam omogućava da obezbedite povratne informacije o Office Communicator direktno korporaciji Microsoft.

Prikupljene, obrađene ili prenete informacije:     Ako odaberete da koristite povratne informacije na mreži, sadržaj poruke i standardne informacije o računaru će se šalju korporaciji Microsoft.

Upotreba informacija:     Informacije koje prosledite mogu se koristiti korporacija Microsoft da biste poboljšali programa Office Communicator ili druge Microsoft lokacije, proizvoda ili usluga.

Izbor/kontrola:     Upotreba povratne informacije na mreži je opcionalna.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×