Izdvajanje ili kombinovanje datoteka obrazaca za predložak obrasca

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Predložak obrasca je jednu datoteku koja sadrži više datoteka za podršku, kao što su datoteke koje definišu kako kontrole u predlošku obrasca treba da se pojavi, datoteka za grafike koje se pojavljuju u predlošku obrasca i programiranje datoteke koje omogućavaju prilagođene ponašanja u predlošku obrasca. Ove datoteke za podršku su poznate kao datoteke obrasca. Prilikom dizajniranja predloška obrasca, možete da prikažete i radite sa datotekama obrazaca koji čine predloška obrasca tako što ćete izdvajanje i čuvanje datoteka te obrasca u fasciklu.

Ovaj članak sadrži:

Izdvajanje datoteka obrazaca iz predloška obrasca

Kombinovanje datoteka obrazaca u jedan obrazac predložak (.xsn) datoteku

Izvajanje datoteka obrazaca iz predloška obrasca

 1. U meniju Datoteka izaberite stavku Sačuvaj kao izvorne datoteke.

 2. U dijalogu Pronalaženje fascikle izaberite postojeću fasciklu u kojoj ćete sačuvati datoteke obrazaca ili kreirajte novu fasciklu.

  InfoPath čuva kopiju datoteke predloška obrasca (.xsn) kao skup datoteka obrazaca u fascikli.

Napomena : Kada načinite promene na predlošku obrasca nakon izdvajanja datoteka obrazaca, promene su sačuvane u datotekama obrazaca u fascikli pre nego u datoteci predloška obrasca (.xsn).

Vrh stranice

Kombinovanje datoteka obrazaca u datoteku jednog predloška obrasca (.xsn)

Nakon što izdvojite datoteke obrazaca predložaka obrazaca (.xsn) i načinite promene u njima, možete da ih kombinujete u datoteku jednog predloška obrasca tako što ćete objaviti ili sačuvati predložak obrasca. Nakon kombinovanja datoteka obrazaca u jednu .xsn datoteku, sve promene koje izvršite u predlošku obrasca u programu InfoPath biće sačuvane u .xsn datoteci, a ne u datotekama obrazaca koje ste izdvojili.

 1. Otvorite program Windows Explorer i potražite fasciklu koja sadrži datoteke obrazaca.

 2. Kliknite desnim tasterom miša na datoteku Manifest.xsf, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Dizajn. Predložak obrasca se otvara u režimu dizajna programa InfoPath.

 3. Postupite na neki od sledećih načina:

  • Da biste objavili predložak obrasca, u meniju Datoteka izaberite stavku Objavi, a zatim sledite korake u čarobnjaku za objavljivanje. Izvorne datoteke su objavljene kao datoteka jednog predloška obrasca (.xsn).

  • Da biste nastavili sa dizajniranjem predloška obrasca, u meniju Datoteka izaberite stavku Sačuvaj kao, a zatim u dijalogu Sačuvaj kao kliknite na dugme Sačuvaj. Tip datoteke .xsn je automatski izabran za vas u polju Sačuvaj kao tip dijaloga Sačuvaj kao.

   Napomena : Ako vidite poruku dijaloga o objavljivanju predloška obrasca, kliknite na dugme U redu da biste zatvorili dijalog.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×